Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Заява на звільнення Віталія Гільтайчука: нема диму без вогню

Заява на звільнення Віталія Гільтайчука: нема диму без вогню

Останні кілька днів Мукачевом активно ширяться чутки про те, що заступник міського голови, начальник управління міського господарства написав заяву на звільнення.

ВІДЕО ДНЯ

Чиновник в коментарі журналісту "PMG.ua" заявив, що ніяких заяв не писав і залишається в команді міського голови. Що стосується питання звільнення, то міський урядник сказав, що дане рішення у випадку необхідності має ухвалювати мер міста та сесія Мукачівської міської ради.

Натомість представники провладної в місті політичної сили "Єдиний Центр", представником якої є Віталій Степанович, запевняють, що заява все ж була, але на уточнююче запитання стосовно того, чому зникла, знизують плечима, додаючи, що "напевно з ним вже поговорили".

Реклама

За їх же словами, причиною можливої подібної реакції заступника мера є конфлікт всередині команди. Подейкують про давню неприязнь Гільтайчука з іншим заступником мера – Ростиславом Федівом. Помимо того, за останній час з ратуші звільнилось чимало працівників, на яких покладався Віталій Степанович.

І попри те, що офіційно Віталій Гільтайчук заявляє про відсутність заяви на звільнення, вже так в Мукачеві повелось останнім часом, що "немає диму без вогню".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно