Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Депутати Хустської міськради на цей раз вирішили не покидати сесію, але розглядати кілька питань не схотіли

Депутати Хустської міськради на цей раз вирішили не покидати сесію, але розглядати кілька питань не схотіли

Депутати Хустської міськради на цей раз вирішили не покидати сесію, але розглядати кілька питань не схотіли

ІІІ пленарне засідання ІV сесії Хустської міської ради VІІ скликання, яке відбулося 20 травня, незважаючи на те, що порядок денний включав 23 питання, пройшло у швидкому темпі.

ВІДЕО ДНЯ

Оскільки під час минулого зібрання група депутатів покинула зібрання через те, що не встигла ознайомитися з усіма проектами рішень, цього разу міський голова Володимир Кащук запропонував народним обранцям або проголосувати виключно за порядок денний і до розгляду питань приступити через 10 днів, або усе ж прийняти бодай найважливіші для хустян рішення, а інші питання відкласти на довивчення.

Відтак «слуги народу» проголосували за те, щоб розпочати роботу і на засідання, яке відбудеться 31 травня перенесли лише три питання, що стосуються затвердження проектів із землеустрою щодо відведених земельних ділянок та передачу їх у власність краянам та надання дозволу на розробку землеустрою.

Реклама

Тож заслухавши звіт начальника міського фінансового управління Марини Глеби, депутати внесли зміни у рішення попередніх сесій, згідно з якими виділили додаткові кошти на ремонт вулиць та виділили поліції і СБУ на реконструкцію приміщень 20 тисяч гривень.

Одним із важливих питань, яке підтримали «слуги народу», було й щодо підтримки водоканалу. Зокрема, йшлося про участь Хустського ВУВКГ у проекті програми розвитку муніципальної інфраструктури України, завдяки чому місто може отримати на каналізування 7,5 млн. гривень позики від Європейського інвестиційного банку.

Реклама

Крім того, народні обранці відмовили управлінню Держгеокадастру виставляти на торги земельні ділянки, розташовані за межами Хуста і прийняли ряд важливих рішень, пов’язаних із врегулюванням земельних відносин та майна комунальної власності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно