Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Москаль натякнув про причетність Балоги до "уявного" отруєння Ющенка

Москаль натякнув про причетність Балоги до "уявного" отруєння Ющенка
Голова Закарпатської ОДА знову порушив тему корупції у вищих ешелонах влади. Також Геннадій Москаль розповів про організацію уявного отруєння кандидата в Президенти Ющенка з метою підняття його рейтингу.

Голова Закарпатської ОДА знову порушив тему корупції у вищих ешелонах влади. Так, за його словами, Національне антикорупційне бюро має дати оцінку діям Глави Секретаріату Президента у 2006-2009 роках Віктора Балоги у період перебування на посаді Глави держави Віктора Ющенка.

ВІДЕО ДНЯ

–  Про те, що Ющенко під час президентських виборів 2010 року по корупційних схемах передав владу Януковичу, особисто я (як і багато інших політиків) публічно заявляв неодноразово, – зазначає Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті, коментуючи обіцянку нардепа Віктора Балоги звернутися в Національне антикорупційне бюро України для розслідування фактів корупції періоду президентства Ющенка. – А матеріали про корупцію та шахрайство з будівництвом дитячої «Лікарні майбутнього» передав у Генпрокуратуру. Тому, якщо пан нардеп дійсно звернеться в НАБУ по цих епізодах, то хай заодно розповість і про інші з періоду своєї діяльності в Секретаріаті Президента Ющенка. А саме: як Ющенко, Балога та його заступник по секретаріату Пукшин організували порушення кримінальної справи проти теперішнього генпрокурора Луценка за начебто незаконні нагородження вогнепальною зброєю, авіаперельоти та конфлікт із Черновецьким у Секретаріаті Президента в січні 2008 року.

Про організацію уявного отруєння кандидата в Президенти Ющенка з метою підняття його рейтингу (до речі, в цю аферу Балога залучив лікаря Корбана, котрий тривалий час працював на Закарпатті). Про політичне переслідування нардепа Жванії, котрого звинуватили в отруєнні, щоб процесуально закріпити факт, якого насправді не було. Про створення й фінансування спецгрупи в Генпрокуратурі на чолі з пані Климович, котра на замовлення Секретаріату Президента пресувала всіх неугодних Ющенку. Нехай НАБУ дасть юридичну оцінку цим злочинам, які відкрито здійснювалися першими особами країни й наближеними до них клерками. Якщо ж цих епізодів виявиться замало, я особисто можу надати в НАБУ набагато більше матеріалів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно