Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Журналісти зловили Балогу з Тимошенко під час "милої" бесіди

Журналісти зловили Балогу з Тимошенко під час "милої" бесіди
ВІДЕО ДНЯ

У Верховній раді триває пленарне засідання. Народні обранці вже встигли прийняти нову редакцію закону про судоустрій і статус суддів, яка дозволить реалізувати положення законопроекту про внесення змін до Конституції щодо правосуддя.

Під час обговорення важливих законопроектів, кореспонденти видання "Українська правда" зафіксували у сесійній залі бесіду народних депутатів України Віктора Балоги та Юлії Тимошенко. Кілька світлин вони оприлюднили на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Реклама

Варто відзначити, що згаданих політиків об’єднує давня "любов". У 2014 році Віктор Балога на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук розкритикував передвиборчий піар Юлії Тимошенко. Тоді Балога нагадав Тимошенко про її зв’язки з Росією.

"Шановна пані Юля. Я нічого не маю проти Вашого "прозріння" щодо нашого східного сусіда. Але хочу нагадати Вам, що саме Ви уклали угоду з Москвою за якою газ для нас коштує майже 500 доларів. В результаті, газ для країни перетворився на зашморг, який кожен місяць стискає "шию" нашому бюджету. А ті, хто цю угоду укладав, тобто Ви з паном Медвечуком, в повному шоколаді.

Реклама

Це саме стосується і Криму. Саме Ви із Турчиновим та Яценюком, не моргнувши оком, здали частину території України Путіну і планували віддати Донбас", – констатував тоді політик.

"І тепер Ви на всіх бордах та по кожному каналу, витрачаючи мільйони гривень, розповідаєте, що не треба здаватися, замість того, аби віддати ці кошти волонтерам. А Ваші розборки з Луценком в прямому ефірі – це вже навіть не смішно. Ви з однієї команди, то навіщо ця гра на публіку?", – ставив тоді риторичне запитання нардеп. 

У 2009 році Віктор Іванович вдався навіть до театральної лексики, коментуючи  звіт уряду Юлії Володимирівної. Виступ лідерки біло-сердечних він тоді назвав "постановкою з елементами фантастики, де прем’єр грала роль чарівної феї". Однак вистава, переконаний Балога – не вдалася. Насамперед тому, що "біло-середешні" актори кепсько грали на публіку.

Реклама

Роком раніше нардеп від Закарпаття розкритикував лист Тимошенко до Президента. Тоді Балога зазначив, що у листі до Президента Юлія Тимошенко спотворила зміст домовленостей щодо врегулювання українсько-російських відносин у галузі газопостачання, досягнутих у Москві президентами Віктором Ющенком і Володимиром Путіним.

"Лист Тимошенко лише підтвердив давнє спостереження: у перемоги одразу знаходиться кілька авторів. Натомість зараз уряду потрібно якнайшвидше формалізувати схему взаємовигідної співпраці з Росією на цей рік, виробити формулу газових взаємин на перспективу", – відзначав Балога у далекому 2008 році.

До слова, на презедентських виборах 2010 року Віктор Балога підтримував ярого противника Юлії Володимирівни, біглого президента – Віктора Януковича. Тому подібне спілкування з "ворогом" виглядає щонайменше нелогічним.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно