Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Екс-губернатор Закарпаття закликає своїх колег по обласній раді зібратись, щоб допомогти постраждалим від граду районам

Екс-губернатор Закарпаття закликає своїх колег по обласній раді зібратись, щоб допомогти постраждалим від граду районам

Екс-губернатор Закарпаття закликає своїх колег по обласній раді зібратись, щоб допомогти постраждалим від граду районам

Депутат Закарпатської обласної ради Василь Губаль ініціює скликання позачергової сесії для допомоги постраждалим від стихії.

ВІДЕО ДНЯ

21 червня Закарпаттям пройшла масштабна негода. Від грози з сильним градом постраждали будівлі, майно, насадження. Реагуючи на це, депутат Закарпатської обласної ради Василь Губаль, котрий представляє Хустський район, ініціює скликання позачергової сесії обласної ради, щоби якнайшвидше допомогти людям.

От що заявив депутат на своїй сторінці в мережі Facebook:

Реклама

«Сьогодні Закарпаття відчуло біду. Гроза із градом, що пройшла в кількох районах Закарпаття, понищила і майно, і насадження. Це сталося і на моїй рідній Хустщині, де в багатьох домівках сьогодні вже нема даху, постраждав і майбутній врожай. Липовець (де майже всіх хати побито), Липецька Поляна, Рокосово… Це – не повний перелік сіл, де побачили, на що здатна стихія. Дуже зачепило і  Виноградівщину, у Королеві майже 90% хат – без покрівлі. Дісталося і Мукачівщині, Міжгірщині, Іршавщині, іншим районам, власне, більшості… Найбільше шкоди мають селяни, у людей – справжня біда. Тому, як депутат обласної ради, звертаюся до своїх колег у районах та у владі області, закликаю всіх за участі представників спеціальних комісій із залученням фахівців ДСНС якомога швидше зафіксувати збитки. Ініціюю скликання позачергової сесії Закарпатської обласної ради, аби спільно прийняти рішення, як допомогти краянам та їхнім постраждалим господарствам і домівкам».

«Переконаний: це треба зробити терміново! Прошу усіх підтримати! Людям зараз потрібна допомога!», – наголошує Василь Губаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно