Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Звернення хустських депутатів до ВР та Президента щодо децентралізації виявилось фейковим

Звернення хустських депутатів до ВР та Президента щодо децентралізації виявилось фейковим

Звернення хустських депутатів до ВР та Президента щодо децентралізації виявилось фейковим

У понеділок, 11 липня, пройшло позачергове V засідання ІV сесії Хустської міської ради. Депутати зібралися в екстреному порядку, аби вирішити ряд бюджетних питань перед літніми канікулами.  Тож для розгляду було винесено аж 26 пунктів порядку денного.

ВІДЕО ДНЯ

Передусім народні обранці заслухали звіт начальника міського фінансового управління Марини Глеби про виконання бюджету і проголосували за ряд рішень, пов’язаних із додатковим фінансуванням ремонту доріг, оздоровлення дітей, підтримкою соціально-незахищених верств населення та внесли зміни у ставки земельного податку.

Відтак під час розгляду рішень, пов’язаних із врегулюванням земельних відносин, депутати затвердили ряд проектів землеустрою, надали у власність ділянки учасникам АТО, а у категорії «Різне» – дозвіл на списання основних засобів із ліквідованого підприємства ЖЕК-2 (вірніше, передали їх у користування іншій організації).

Реклама

Утім одним із ключових питань під час засідання була реакція на фейкове звернення хустських «слуг народу» до Верховної Ради України та Президента щодо децентралізації та внесення змін до Конституції, нібито невдоволення призначення главою держави керівників районних та обласних адміністрацій і суддів, розповсюджене багатьма сайтами в Інтернеті.

Із текстом неіснуючого «документу» присутніх ознайомив Хустський міський голова Володимир Кащук.

Реклама

– Щоб зняти всякі питання, офіційно заявляю, що подібного звернення ми ніколи не приймали, – прокоментував пан Володимир. – Ніякого номера цього рішення немає. Для соціально-економічного розвитку разом з депутатським корпусом активно працюємо, розбудовуємо місто, шукаємо кошти.  Тому з усією відповідальністю підкреслюю, що ні я, як очільник міста, ні жоден народний обранець до цього фейкового матеріалу не мають жодного відношення. А тим, хто це зробив – Бог хай буде суддя. А наша подальша задача – працювати над розбудовою рідного населеного пункту і дбати про добробут краян.

Загалом засідання пройшло напрочуд спокійно і без амбіцій. У чергове народні обранці обіцяють зібратися аж у вересні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно