Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • "Народний Фронт" вимагає видворення за межі України Шувалова та розслідування діяльності Столярової, – Валерій Лунченко

"Народний Фронт" вимагає видворення за межі України Шувалова та розслідування діяльності Столярової, – Валерій Лунченко

"Народний Фронт" вимагає видворення за межі України Шувалова та розслідування діяльності Столярової, – Валерій Лунченко

В Інтернеті опубліковані документи зі “зламаних” електронних скриньок російської громадянки, креативного продюсера телеканалу “Інтер” Марії Столярової. З листування витікає, що пропагандистські телесюжети для обливання брудом лідерів “Народного фронту” Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова, Сергія Пашинського, Миколи Мартиненка, Миколи Княжицького були вказівкою Кремля і готувалися для дискредитації і ослаблення України. Про це заявив народний депутат Валерій Лунченко місцевим ЗМІ.

ВІДЕО ДНЯ

Сценарії сюжетів поєднують у собі кремлівські тези щодо “припинення Україною війни, яку розпочали лідери Євромайдану”, безмежний економічний популізм і голослівні звинувачення в корупції. Крім того, листування демонструє тісну співпрацю Столярової із проектами “Народний контроль” Дмитра Добродомова, “Партія простих людей” Сергія Капліна, “Партією рішучих громадян” Борислава Берези, а також функціонерами “Опоблоку” (зокрема, радником Льовочкіна росіянином Ігорем Шуваловим). Із листування зрозуміло, що виборчі ролики Капліна, Добродомова й «Опоблоку» робили саме ці росіяни-українофоби, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської обласної організації партії “Народний фронт”.

Як відомо, у 2015 році Столярова “прославилася” антиукраїнською активністю й зв’язками з російськими терористами на Донбасі. За це вона були видворена з України. Листування Столярової переповнене антиукраїнською лексикою, насмішками над “майданутими” і “українською армією”. 

Реклама

Валерій Лунченко зазначив, що оприлюднені в листуванні факти підтверджують: саме Москва організувала й профінансувала гостру політичну кризу, яка виникла восени 2015 року й ледь не призвела до дочасних виборів Верховної Ради.

– “Народний фронт” від початку заявляв, що інформаційна кампанія проти Уряду А.Яценюка була потрібна насамперед Росії. Тепер ми переконалися, що це була ворожа кампанія в рамках “гібридної агресії” Путіна, – сказав В.Лунченко. За його словами, Кремль домагався відставки прем’єра А.Яценюка і розпуску Ради, щоби досягнути припинення фінансування АТО, скасування усіх реформ, Угод про Асоціацію та ЗВТ з Євросоюзом, повернення України до газової залежності, а також скасування економічних санкцій, які А.Яценюк запровадив проти Криму й терористів на Донбасі. Але Яценюк поламав путінський сценарій дочасних виборів, добровільно передавши владу В. Гройсману на умовах продовження АТО і реформ.

Реклама

– Ми завжди казали, що популісти, які кидаються брудом в Яценюка, грають на боці Кремля. Тепер, з листування Столярової, стало ясно: це все одна команда ворогів України. С. Каплін і Д. Добродомов з їхніми “партіями” – це штучні проекти Кремля, – такі самі, як “Опоблок”, “Партія “Життя”, “ДНР” і “ЛНР”. Деталі з оприлюднених електронних листів чітко збігаються з публічними антиукраїнськими кроками Добродомова й Капліна: дискредитацією Уряду Яценюка; кампанією проти співпраці з МВФ; боротьбою проти ухвалення держбюджету й фінансування оборони.

ГПУ, СБУ і НАБУ мають активізуватися для покарання цієї п’ятої колони, – наголошує нардеп. – Перемога на Донбасі неможлива без розбиття ворогів у Києві.

“Народний фронт” звернувся до СБУ з вимогою видворити за межі України громадянина Росії Ігоря Шувалова, який і до цього часу формує інформаційну політику “Інтера”. Також наші депутати Арсенія Яценюка звернулися у ГПУ з вимогою детально розслідувати зв’язки Столярової з названими народними депутатами.                                                                                                            

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно