Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Народні депутати від Закарпаття провели зустріч з угорськими парламентарями

Народні депутати від Закарпаття провели зустріч з угорськими парламентарями

Народні депутати від Закарпаття провели зустріч з угорськими парламентарями
ВІДЕО ДНЯ

Українська делегація у складі народних депутатів, серед яких  - представники Закарпаття – Василь Петьовка, Валерій Лунченко, Роберт Горват, та Василь Брензович, цими днями провела ряд зустрічей у Будапешті. 

Представники української  делегації разом з угорськими посадовцями – віце-президентом Державних Зборів Угорщини Шандором Лежаком, головою Комітету закордонних справ Державних Зборів Угорщини Жолтом Неметом, членами Товариства дружби угорсько-українського міжпарламентського союзу Державних Зборів Угорщини на чолі з Віннаі Дьозо, послами обох країн Любов Непоп та Ерно Кешкень обговорили цілий  ряд питань. Серед них – євроінтеграцію України,  майбутню зустріч прем’єр-міністрів України та Угорщини, яка має відбутись вже цього тижня та підсумували візит до Закарпаття міністра інфраструктури .

Реклама

Тоді, зокрема, йшлося, і про розбудову міжнародної траси М3 до міста Мукачева та об’їзної дороги Берегово-Астей-"Лужанка", а також про реконструкцію існуючих пунктів пропуску та будівництво нового – "Дийда - Берегдароц". Під час зустрічі народних  депутатів України  спільно угорськими посадовцями йшлося також про питання розвитку економіки, науково-культурного співробітництва та співпраці у сфері освіти.

Українські високопосадовці зустрілись також з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Угорщині Любов Непоп. Під час зустрічі йшлося і про питання співпраці між Посольством та депутатським корпусом. 

Реклама

Разом з угорською делегацією народні депутати України вшанували пам’ять жертв Голодомору, відвідавши меморіал жертвам геноциду у Будапешті. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно