Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • В Києві презентували проект, який покликаний стимулювати реформи на місцях

В Києві презентували проект, який покликаний стимулювати реформи на місцях

В Києві презентували проект, який покликаний стимулювати реформи на місцях
ВІДЕО ДНЯ

Урядовці, незалежні експерти та представники провідних регіональних ЗМІ України обговорили те, як зміни в системі вплинуть на життя кожного громадянина.

Як йдеться у статті газети «Панорама» від 8 березня, в Києві пройшла одноденна конференція «Трансформація’17. Що змінять реформи в житті українців», метою якої було звести на одному дискусійному майданчику представників впливових регіональних ЗМІ, професійних експертів та представників виконавчої влади: обговорити найбільш суттєві й чуттєві зміни, які торкнуться майже кожного українця.

Реклама

Співорганізаторами конференції виступили незалежна аналітична платформа VoxUkraine, Центр економічної стратегії та Реанімаційний Пакет Реформ.

Зустріч зібрала в одному залі як урядовців на чолі з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, віце-прем’єр-міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадієм Зубко, міністром фінансів Олександром Данилюком, в.о. міністра охорони здоров’я Уляною Супрун, так і поважних гостей, серед яких посол США в Україні Марі Йованович, співголова стратегічної групи радників з підтримки реформи Іван Міклош; перший заступник виконавчого директора Асоціації міст України Олександр Слобожан.

Реклама

У фокусі конференції були такі сфери як медицина, децентралізація, енергетика, антикорупція.

Закарпатську область на конференції представляв голова ГО «Закарпатське Вільне Медіа», головний редактор інтернет-видання «PMG.ua» Іван Гарагонич.

Окрім того, в рамках конференції керівникам провідних регіональних ЗМІ України було представлено проект VoxConnector, який покликаний забезпечувати партнерів ексклюзивним контентом про суть реформ, їх причини та вплив, а також аналізом важливих економічних подій.

Реклама

Основна мета VoxConnec-tor полягає в прагненні задовольнити потребу українців у доступі до зрозумілої інформації про суть реформаторських новацій і економічних подій, а також критичної фахової оцінки їх потенційного впливу на життя кожного громадянина.

Для цього VoxConnector забезпечуватиме діалог між регіональними журналістами, першими особами влади та провідними київськими експертами.

До речі, варто відзначити, що газета «Панорама» та інтернет-видання «PMG.ua» стали офіційними партнерами проекту VoxConnector на Закарпатті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно