Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Олександр Кеменяш: «Батьківщина» пропонує заслухати керівника облгазу

Олександр Кеменяш: «Батьківщина» пропонує заслухати керівника облгазу

Фракція «Батьківщини» в Закарпатській облраді пропонує на черговій сесії облради заслухати керівника облгазу щодо підвищення ціни на газ для населення. Про це повідомив Голова Закарпатської обласної «Батьківщини» Олександр Кеменяш.

ВІДЕО ДНЯ

Депутат зокрема зауважив: «Після того, як керівництву країни не вдалося протягнути чергове підвищення ціни на газ для населення під виглядом абонплати, облгази все ж підвищили ціну газу, про що свідчать нові платіжки, які почали надходити закарпатцям».

За словами Олександр Кеменяша до громадських приймалень та депутатів від «Батьківщини» почали звертатися закарпатці, які отримали нові платіжки за газ, на зворотньому боці яких з посиланям на рішення Кабміну від 22 березня 2017 року вказана ціна на газ 6957,90 грн. за 1000 куб. м.

Реклама

При цьому до 1 квітня в платіжках фігурувала ціна 6880,80 грн. за 1000 куб. м. Відтак різниця становить понад 77 гривень.

Олександр Кеменяш відзначив: «Схоже, що влада повністю ігнорує та зневажає своїх громадян, адже попри нечувану громадську активність та численні рішення рад різного рівня проти підвищення ціни на газ та запровадження абонплати, ціну все ж тихенько підвищили. Навіть, якщо на одному кубі газу це буде всього кілька копійок, то в масштабах країни це – мільярди гривень! Депутати нашої фракції в обласній раді вимагатимуть пояснень від відповідальних осіб».

Реклама

 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно