Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Чи зможе Мукачево стати європейським містом: про це містяни говорили з Миколою Катеринчуком

Чи зможе Мукачево стати європейським містом: про це містяни говорили з Миколою Катеринчуком

Чи зможе Мукачево стати європейським містом: про це містяни говорили з Миколою Катеринчуком

23 вересня Мукачево відвідав лідер «Європейської партії України» Микола Катеринчук. Під час свого візиту до міста над Латорицею він взяв участь у звітно-виборчих зборах Мукачівської міської організації «Європейської партії України», а також поспілкувався з жителями міста.

ВІДЕО ДНЯ

Голова Мукачівської міської організації «Європейської партії» Тетяна Білак зазначила, що у місті партія вже працює понад 2 роки – із 3 вересня 2015 року. Поки що нараховує 45 членів, але до кінця року планується збільшення чисельності організації до 150 членів.

Чи зможе Мукачево стати європейським містом: про це містяни говорили з Миколою Катеринчуком – 01
Реклама

Під час спілкування з мукачівськими партійцями та журналістами лідер «Європейської партії України» обговорив важливі проблеми України. Зокрема, він зазначив, що Україна поки не бачить результатів тих 140 реформ, про які говорив Президент України. «Зараз ці «реформи» перетворили життя українців на суцільну боротьбу за виживання. Низькі зарплати та корупція змушують у наш час багатьох українців шукати щастя за кордоном. Через це у нашій країні з’являється все більше неповних сімей, де немає або одного, або обох батьків. Люди змушені не жити в цій країні, а виживати. Те, що зараз робить влада, більше нагадує не турботу, а знущання над населенням», – сказав Микола Катеринчук.

Чи зможе Мукачево стати європейським містом: про це містяни говорили з Миколою Катеринчуком – 02
Реклама

Політик також зазначив, що після Революції Гідності Україна знову повернулась до авторитарних порядків, згадавши про приїзд екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі в Україну: «Це нонсенс, коли громадянина України виштовхують зі своєї країни. Коли власника українського паспорту обмежують у в’їзді в свою країну. На його місці може бути будь-хто. І через це ми йдемо не в європейському, а в радянському напрямку, адже в радянські часи був обмежений виїзд і в’їзд через кордон».

Чи зможе Мукачево стати європейським містом: про це містяни говорили з Миколою Катеринчуком – 03

Микола Катеринчук зазначив, що проблеми України потрібно вирішувати спільними зусиллями. Тому всім опонентам, противникам влади необхідно об’єднуватись. Саме заради боротьби з корупцією та злиденним життям українців «Європейська партія України» вже домовилась про об’єднання  з «Громадянською позицією» Анатолія Гриценка, планує домовлятись із «Рухом нових сил» Міхеїла Саакашвілі, з «Демократичним альянсом», із «Об’єднанням «Самопоміч» та іншими проєвропейськими опозиційними силами, щоб спільно йти на парламентські, президентські та місцеві вибори. «Адже корупцію не подолаєш одним законом. Якщо у парламенті корупціонери – ніяких змін не буде. Якщо в Уряді корупціонери – нічого не буде. Досить жити по-новому. Треба жити по-європейськи, – каже Микола Катеринчук. Тому у нас до Уряду і до Парламенту є три першочергові вимоги: створення Антикорупційного суду, запровадження нової виборчої системи та прийняття Закону про імпічмент Президента».

Реклама

На зустрічі також обговорили і проблеми Мукачева. Зокрема, Микола Катеринчук зазначив, що однією з головних проблем міста є застаріла каналізаційна система: «Ми готові надати ряд іноземних компаній, які готові за свої гроші розробити проект каналізації і потім разом з місцевою владою представити проект нової каналізаційної системи».

Чи зможе Мукачево стати європейським містом: про це містяни говорили з Миколою Катеринчуком – 04

У свою чергу, голова Мукачівської міської організації «Європейської партії України» Тетяна Білак звернула увагу на проблему термального басейну на території спорткомплексу ДЮСШ: «Гроші на міні-ГЕС є, а на термальний басейн, на жаль, нема. Цей спорткомплекс став би родзинкою міста. Особливо він є важливим як для дітей, так і для пенсіонерів та інвалідів», – зазначила жінка.

Загалом, усі члени партії вважають: Мукачево має бути сучасним європейським містом.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно