Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Депутати Тячівської райради ініціюють припинення повноважень голови Василя Каганця. Названо причину

Депутати Тячівської райради ініціюють припинення повноважень голови Василя Каганця. Названо причину

Сьогодні, 20 жовтня, депутати Тячівської райради внесли на розгляд десятої сесії п’ятого скликання питання: "Про дострокове припинення повноважень голови районної ради Василя Каганця".

ВІДЕО ДНЯ

Приводом таких радикальних дій депутатів стали неодноразові конфліктні ситуації, які останнім часом дуже часто назрівають в райраді. Особливо, що стосується розподілу бюджету під час підготовки сесій і на самих пленарних засіданнях. Бували випадки, коли через такі непорозуміння під загрозою опинялись функціонування цілих галузей району і реалізація важливих соціальних проектів, – йдеться на офіційному сайті Тячівської районної державної адміністрації.

Депутати Тячівської райради ініціюють припинення повноважень голови Василя Каганця. Названо причину – 01
Реклама

Сьогоднішня сесія пройшла теж дуже емоційно. Депутати запропонували розглянути дострокове припинення повноважень голови ще на початку засідання. Однак Василь Каганець поставив питання про своє звільнення насамкінець засідання. Чим, фактично, зірвав внесення змін до бюджету, запланованих на розгляд сесії. Адже депутати такий порядок денний не підтримали. Після чого закрив пленарне засідання і, практично, втік із зали та свого робочого місця.

Це викликало неабияке обурення у депутатів, адже вони не змогли розглянути надзвичайно важливі питання сесії, які впливають на життєдіяльність цілого району. І, головне, – це внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, що є вкрай важливим для належного функціонування всіх сфер діяльності. А також фінансування районних програм, які забезпечують окремі напрямки соціально-економічного розвитку.

Реклама

Такими своїми діями голова райради Василь Каганець вніс деструктив у роботу важливих галузей району. Найбільше постраждають бюджетники, яким потрібно платити заробітну плату. А також під загрозою опинився початок опалювального сезону – лікарні і заклади охорони здоров’я можуть залишитися без тепла. Чого, на думку присутніх у залі депутатів, допустити не можна.

Варто зауважити, що ситуація з внесення змін до бюджету стала черговим каменем спотикання у Тячівській райраді. Попередня сесія, на якій розглядалося питання ремонту доріг, теж проходила вкрай напружено. Тоді також через деструктивну позицію голови райради Василя Каганця і деяких депутатів заплановані роботи на автошляхах району могли бути призупинені. Також слід наголосити, що сесія не затвердила звіт голови районної ради за 2016 рік, який був поданий до розгляду на одному із засідань.

Щоб не допустити соціально-економічного дисбалансу в районі, наразі голова райдержадміністрації Василь Дем’янчук, разом з депутатами райради, шукають шляхи вирішення даної ситуації, про що буде інформовано згодом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно