Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • У "Народному фронті" Закарпаття обговорили рішення партійного З’їзду та проінспектували роботу осередків

У "Народному фронті" Закарпаття обговорили рішення партійного З’їзду та проінспектували роботу осередків

У "Народному фронті" Закарпаття обговорили рішення партійного З’їзду та проінспектували роботу осередків
ВІДЕО ДНЯ

24 листопада в обласному офісі Закарпатської організації Політичної партії "Народний фронт" відбулася конференція за участі керівництва регіонального партосередку, депутатів Закарпатської обласної ради, членів партії та прихильників політичної сили.

Темою зібрання стало обговорення резолюції чергового З’їзду партії, ухваленої його делегатами 11 листопада у Києві та звіт про роботу районних осередків.

Реклама

На З’їзді визначили основні напрями діяльності партії "Народний фронт" на 2018-2019 роки. Одним із стратегічних пріоритетів України у зовнішній політиці залишається вступ до НАТО та Європейського Союзу. У зв’язку з цим партійці А. Яценюка сприятимуть отриманню плану дій від держав-членів НАТО та ЄС щодо порядку набуття Україною права на вступ до цих організацій.

"Народний фронт" наполягає на продовженні та розширенні санкцій України проти Росії аж до повного відновлення територіальної цілісності держави та відшкодування збитків, завданих внаслідок агресії. 

Реклама

Визначено вектор сталого економічного розвитку та енергетичної незалежності України, соціальної та гуманітарної політики.

"Я був делегатом З’їзду, що відбувся у Києві. Почув звіт керівництва партії, міністрів та народних депутатів, що представляють політичну силу А.Яценюка і сьогодні приїхав до Ужгорода поділитися почутим з колегами, які не змогли побувати в столиці, – сказав на конференції член бюро Тячівського партійного осередку “Народний фронт” Ігор Тиводар. – Захід був дуже конструктивний. Почули багато інформації про реформу освіти, поліції, інших галузей. Багато зроблено, але ще більше попереду. Налаштований позитивно і далі працювати у цій хороші команді".

Як заявив на З’їзді  лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк, його політична сила братиме участь у президентських та парламентських виборах. І список кандидатур буде оголошено у наступному році. І хоча наразі мови про дочасні вибори немає, "фронтовики" на місцях активно працюють та готові до будь-яких викликів.

Реклама

"Не стоїть питання зараз про дочасні вибори. Але до них завжди потрібно бути готовим. Усі наші офіси працюють у звичайному режимі та допомагають в роботі районним і обласним депутатам, партійцям, громадянам, які до нас звертаються. Ми звикли до дисципліни і ця робота постійно виконується", – сказав в інтерв’ю журналістам депутат Закарпатської обласної ради від "Народного фронту" Мирослав Білецький.

Також під час обласної конференції було проаналізовано роботу районних осередків краю у 2017 році та вирішено ряд поточних питань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно