Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Москаль увійшов у топ-сімку лідерів «Рейтингу губернаторів» України

Москаль увійшов у топ-сімку лідерів «Рейтингу губернаторів» України

Український тижневик «Ділова столиця» оприлюднив рейтинг голів облдерж­адміністрацій за підсумками розвитку регіонів за три квартали 2017-го року, складений на підставі двох десятків найбільш значущих показників Державної служби статистики. У рейтингу враховані дані 23-х мирних регіонів України – без окупованого Криму та напівокупованого Донбасу. Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль посідає сьоме місце у десятці лідерів «Рейтингу губернаторів».

ВІДЕО ДНЯ

Закарпаття має лідируючі позиції по динаміці реальних зарплат (зростання на 29,5% в порівнянні з січнем-вереснем 2016 року, водночас в середньому по Україні – на 18,8%). Область увійшла в дев’ятку найкращих по середньомісячній заробітній платі, а дослідження виплати зарплати за вересень показало на Закарпатті найменшу по всій Україні частку штатних працівників, які мали нарахування не вище мінімальної. Таких виявилося всього 0,1% від загального числа працівників (при загальнодержавному показнику 4%). Закарпаття лідирує по динаміці роздрібної торгівлі, обороти якої зросли на 22,7% (в середньому по Україні на 8,8%). Крім того, область посідає друге місце за динамікою нефінансових послуг та входить в шістку лідерів за обсягом експорту товарів і послуг на душу населення і за загальною площею прийнятого в експлуатацію житла на тисячу жителів, – йдеться у повідомленні офіційного сайту Геннадія Москаля.

Перші три місця в «Рейтингу губернаторів» займають голови Київської міськдержадміністрації, Полтавської та Одеської ОДА. На останніх опинилися голови Кіровоградської, Тернопільської та Чернівецької облдержадміністрацій.

Реклама
Москаль увійшов у топ-сімку лідерів «Рейтингу губернаторів» України – 01

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно