Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Інфраструктурні проекти для області обговорили з в. о.керівника "Укрзалізниці" народні депутати від Закарпаття

Інфраструктурні проекти для області обговорили з в. о.керівника "Укрзалізниці" народні депутати від Закарпаття

ВІДЕО ДНЯ

Народні депутати від Закарпаття  Валерій Лунченко, Василь Петьовка та Роберт Горват провели зустріч з в.о. "Укрзалізниці" Євгеном Кравцовим, під час якої обговорили ряд важливих інфраструктурних проектів для Закарпатської області.   

Зокрема, йшлося і про необхідність та  можливість прискорення запуску потягу сполученням Мукачево - Будапешт.

Реклама

Роберт Горват підняв проблему, вирішенням якої опікується особисто. Це – залізничне сполучення Ужгород - Кошіце. З в. о.керівника "Укрзалізниці" обговорили і вже проведену роботу, можливості використання вузької та широкої колії, перспективи запуску потягу.

Враховуючи прохання жителів області, народні депутати просили розглянути і можливість внесення змін у дорожній графік руху потягів Ужгород-Київ (№13) та Харків-Рахів. Зокрема, передбачити додаткові зупинки потягів  у смт. Перечин та с. Кваси відповідно. Нововведення дозволять полегшити доїзд до своїх домівок мешканцям прилеглих сіл, а також забезпечать більш комфортний доступ до курортів краю туристам з усієї країни.

Реклама

Валерій Лунченкр висловив вдячність керівництву "Укрзалізниці" за впровадження руху потягу сполученням "Київ – Солотвино" через місто Хуст. Це дозволило підвищити збільшення завантаженості цього маршруту до 86 %. Йшлося і про капітальний ремонт хустського залізничного вокзалу, що наразі перебуває у  вкрай незадовільному  стані.  В.о. "Укрзалізниці" Євген Кравцов дав обіцянку почати ремонтні роботи там у поточному році.

Зустріч народних депутатів від Закарпаття з в.о.керівника "Укрзалізниці", дозволить швидше вирішити питання, пов’язані із залізничним сполученням та реконструкцієї інфрастуктурних об’єктів. Це , в свою чергу, сприятиме розвитку туризму та полегшить логістику для жителів області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно