Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гройсман зранку зателефонував Москалю: стало відомо, про що говорили

Гройсман зранку зателефонував Москалю: стало відомо, про що говорили

Прем’єр міністр України Володимир Гройсман повідомив, що мав телефонну розмову із головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем та попросив його вибачитись за висловлювання щодо в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

ВІДЕО ДНЯ

«Зранку мав телефонну розмову з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем. Сказав, що вважаю: він має знайти сили публічно вибачитися перед в.о. МОЗ Уляною Супрун за образливі слова на її адресу. Така поведінка неприпустима для високопосадоця і мужчини та не прикрашає чоловіків», – написав Гройсман у Twitter.

Читайте також: Жінки-політики засудили нецензурний вислів Геннадія Москаля на адресу Уляни Супрун та звернулись до Порошенка

Реклама

Нагадаємо, на сесії облради глава Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль різко висловився, коментуючи заяву Супрун. «Подивіться на цю Супрун. Я готую їй відповідь, що їй щеплення треба від дурості… Вчора розповсюдили всі інформаційні агентства її лист: «Є проблеми на Закарпатті, бо та місцева адміністрація, яку очолює Геннадій Москаль, отримали 8000 доз від Угорщини, але не розмитнили їх та завезли контрабандою». Хоча зараз ми виставляємо митниці – все розмитнено. Це що за ї**нута, я вибачаюсь», – різко відреагував Москаль. Словесний конфлікт стався на тлі звинувачень в.о. міністра, що нібито область завезла вакцину від кору з Угорщини контрабандою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно