Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Дороги Мукачівського району – жахливі. Попри обіцянки, жодних ремонтних робіт не проводять

Дороги Мукачівського району – жахливі. Попри обіцянки, жодних ремонтних робіт не проводять

Дороги Мукачівського району далеко у не найкращому стані. У 2017 році їх капітального ремонту доріг майже не проводили. Минув рік – ситуація не змінилась . На початку 2018-го говорили про перспективи, однак минув сьомий місяць уже нового року – дороги у Мукачівському районі не зроблені, тендери не проведені, жителі – обурені. На фоні того, як активно ремонтують дороги у інших районах області,  Мукачівський – пасе задніх. Шляхи до туристично-рекреаційних зон району в такому стані, що просто відлякують туристів. Хто хоч один раз наважиться туди заїхати – навряд чи це захоче зробити ще раз. З власних джерел журналістам стало відомо, що вкрай не задоволений станом доріг та відсутністю проведення тендерів, робіт із ремонту доріг Мукачівського району і голова обласної адміністрації Геннадій Москаль, який вже неодноразово вказував чиновникам району на цю проблему та їх бездіяльність в цьому напрямку.

ВІДЕО ДНЯ

Вже 17 липня відбудеться сесія Мукачівської районної ради – про що є офіційне розпорядження на сайті районної ради. Основні питання,  які розглядатимуть: «Про звіт голови Мукачівської районної державної адміністрації Гайдай С.В. щодо критичної ситуації із ремонтом доріг у Мукачівському районі» та «Про внесення змін до Програми будівництва, капітального, поточного ремонту, реконструкції та утримання доріг Мукачівського району на 2017-2021 роки».

Жителі Мукачівського району сподіваються на свідомість та відповідальність  депутатів, а також зобов’язані знати, як і за що вони проголосують. Нагадаємо:  виборці делегували своїх депутатів районної ради – відстоювати їхні інтереси, та вирішувати проблеми району.  Тема доріг для Мукачівщини – першочергова. То ж очевидно, і доведеться жителям потім питати у своїх обраних депутатів, чому вони ігнорують засідання, або ж  не голосують за важливі рішення.

Реклама

Для жителів району нагадуємо склад депутатського корпусу:

«Єдиний Центр» у Мукачівській районній раді представляють 18 депутатів: Людвіг Біров , Віктор Граб, Володимир Петьовка, Василь Бігунець, Василь Плеша, Сергій Шкоба, Іван Михайло, Ольга Маринець, Іван Деркач, Іван Мучичка, Іван Геревич, Євген Чекан, Іван Хохол, Володимир Фехтел, Світлана Гузинець, Валерій Малешка, Володимир Іванчов, Марія Микуланинець.

Реклама

Партію «Відродження» у Мукачівській райраді представляють 8 депутатів: Михайло Антоник , Артур Пашкуляк , Юрій Меденці, Ігор Сідор, Юрій Пайда, Андрій Горват, Василь Пашкуляк, Іван Медвідь.

Від «Блоку Петра Порошенка» у районній раді 6 депутатів: Сергій Гайдай, Михайло Петришинець, Василь Данканич, Василь Ліба, Наталія Король, Олександр Богів.

Партія угорців «КМКС» – 4 депутати: Еріка Лесечко, Єва Бімба, Людвик Бакош та Маргарита Товт.  

Реклама

«Батьківщину» представляють троє депутатів: Андрій Данканич, Павло Дешко та Василь Симодейко.

Тож жителі району сподіваються на свідомість своїх обранців, поки інші борються та ремонтують дороги в основному у мережі фейсбук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно