Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Екс-мер Ужгорода підтримає соціалістичний рух на Закарпатті

Екс-мер Ужгорода підтримає соціалістичний рух на Закарпатті

Перший демократично обраний мер Ужгорода прийняв пропозицію завітати на конференцію соціалістів, яка відбудеться вже 21 серпня.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора Голова Ради адвокатів Закарпаття Олексій Фазекош, котрий нещодавно заявив про своє повернення у політику, мав довгу предметну розмову з першим демократично обраним міським головою на Україні, одним з родоначальників вітчизняного соціал-демократичного руху, керівником міста Ужгород, за часів якого Ужгородська міська рада першою виступила проти ГКЧП.

Еміл Ландовський заявив, що він повністю підтримує соціалістичні ідеї саме в контексті європейського бачення соціалістичного та соціал-демократичного руху та погодився з пропозицією Олексія Фазекоша прийти на обласну конференцію партії «Соціалісти».

Реклама

Також Еміл Ландовський сказав Олексію Фазекошу, що хоче подарувати свою книгу про діяльність демократично обраної ужгородської міськради за часів його головування «Ужгород на зламі епох» лідеру партіі «Соціалісти» Леоніду Кожарі та членам Європарламенту, що прибудуть на Закарпаття в місто Мукачево на обласну конференцію партії «Соціалісти», яка відбудеться 21 серпня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно