Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Роберт Горват прозвітував про свою парламентську діяльність

ВІДЕО ДНЯ

У вівторок, 21 серпня, народний депутат України Роберт Горват провів особистий прийом громадян та прозвітував про підсумки своєї діяльності протягом восьмої сесії Верховної Ради восьмого скликання. На зустріч із нардепом завітало понад три десятки закарпатців.

«Уже традиційно звернення від закарпатців зачіпали земельні питання, проблеми зі сфери житлово-комунального господарства, правової допомоги, пошуку коштів на лікування тощо. Особисто поспілкувався з кожним і, сподіваюся, мої співрозмовники отримали відповіді на свої питання та допомогу,котрої шукали», – зазначив парламентар на своїй особистій сторінці у соцмережі Фейсбук.

Реклама

Під час оголошення звіту Роберт Горват, зокрема, звернув увагу на головні досягнення, котрими відзначилась попередня парламентська сесія. Так, серед останніх – прийняття парламентом Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку виробництва теруарних вин та натуральних медових напоїв» №2360-VIII, котрий передбачає спрощену процедуру ліцензування для малих виробництв виноробної продукції на основі декларативного принципу.

«Ліцензування буде максимально спрощеним та регламентованим, для отримання ліцензії на виробництво за спрощеною процедурою виноробам потрібно буде не більше місяця. Це дозволить малим та середнім виноробам вийти із «тіні», відкрити нові робочі місця та створить в Україні передумови для якісного, різноманітного та конкурентного ринку європейського рівня», – вважає Роберт Горват.

Реклама

Окрім того, відзначив парламентар і вдалий старт нового етапу роботи над створенням в Україні цивілізованого та доступного рику електротранспорту – реєстрацію законопроектів №8159 та №8160, напрацьованих спільно з Мінінфраструктури робочою групою Комітету з питань податкової та митної політики під головуванням Роберта Горвата

«Ці законодавчі ініціативи покликані забезпечити комплексний підхід до стимулювання розвитку енергоефективного та екологічно безпечного транспорту в Україні і, у випадку їх практичного застосування, дають нам підстави розраховувати на збільшення частки екологічного транспорту на автомобільному ринку України до 20-25% в 2028 році», – зауважив Роберт Горват.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно