Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Віктор Балога визначився зі своїм фаворитом президентської кампанії

Віктор Балога визначився зі своїм фаворитом президентської кампанії

Українські політики – голова "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко, народний депутат і лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов і лідер партії "Єдиний центр" Віктор Балога ухвалили принципове рішення про політичну співпрацю в межах спільної політичної платформи "Народна довіра" і розподілили обов’язки в рамках підготовки до участі в президентських виборах.

ВІДЕО ДНЯ

За результатами домовленостей, Віктор Балога став головою виборчого штабу кандидата на пост президента України Анатолія Гриценка, а Дмитро Добродомов замкнув на собі керівництво виборчою кампанією, включаючи підготовку програми, медійне наповнення та загальну ідеологію проекту.

Нагадаємо, 21 травня 2018 року Дмитро Добродомов заявив про те, що його партія "Народний контроль" і "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка створять спільну політичну платформу "Народна довіра".

Реклама

За його словами, завданням об’єднання є підтримка єдиного кандидата на пост президента України та кандидатів на п’ять ключових посад, які формують політику держави, – голови СБУ, міністра оборони, голови Нацбанку, міністра закордонних справ і генпрокурора.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно