Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • "Основа" "зшиватиме" країну і висуває Сергія Таруту кандидатом в президенти

"Основа" "зшиватиме" країну і висуває Сергія Таруту кандидатом в президенти

"Основа" "зшиватиме" країну і висуває Сергія Таруту кандидатом в президенти

У Києві відбувся з’їзд партії «Основа». На з’їзд однієї з наймолодших, але дуже амбіційних партій, зібралися сотні поважних людей. Тут були представники крупного підприємництва, відомі політики, науковці та дипломати.

ВІДЕО ДНЯ

На порядок денний було винесено рішення про затвердження нової програми партії, а також вибори кандидата від партії «Основа» на майбутніх в 2019 році виборах Президента України.
Було представлено програмний документ партії – платформу «Наша основа». Головними цілями розвитку країни партія визначила безпеку України, її економічний розвиток, використання геополітичного положення України як моста між Європою та Азією, стимулювання розвитку технологій і підвищення якості життя громадян.

Майже всі учасники з’їзду висловилися «за» участь партії «Основа» в чергових виборах Президента України. У той же час, 87% партійців в якості кандидата від політичної партії «Основа» на президентських виборах бачать одного з її лідерів, народного депутата України Сергія Таруту.

Реклама

На з’їзді прозвучало те, що всі партійці повинні відповідально поставитися до майбутніх виборів Президента України. Бізнесмени України повинні припинити фінансування популістів і корупціонерів від політики і нинішня система влади потребує негайних змін.

На з’їзді також категорично прозвучало те, що партія «Основа» не об’єднуватиметься ні з «Опоблоком», ні з «За життя». Для «Основи» важливо звернути особливу увагу на всі можливі варіанти консолідації країни та українців, а не роз’єднання за географічними, релігійними чи мовними принципами. Тільки консолідоване суспільство зможе зрештою вивести Україну з прірви.

Реклама

«Я вдячний партії за підтримку моєї кандидатури.

Ми в партії «Основа» визначаємо для себе завдання повернути повагу до людської праці шляхом гідної зарплати.

Ми повинні повернути повагу до наших пенсіонерів – через гідні пенсії і медичне обслуговування. Ми повинні повернути повагу до тих, хто вчиться – забезпечити їм гідну роботу після навчання в університеті.

Реклама

Ми повинні повернути повагу до кожної людини. Ми повинні повернути повагу держави до громадян, а громадян – до держави. Але для цього нам потрібно побудувати таку державу, яку поважатимуть», – сказав лідер партії Сергій Тарута.

Сергій Тарута також заявив: «Кожній людині справи, в тому числі і кожному підприємцю, належить усвідомити, що не можна сьогодні бути аполітичним. Відсидітися осторонь вже не вдасться. Бізнесу доведеться брати участь в політиці. І я закликаю всіх бізнесменів - дайте людям можливість зробити усвідомлений вибір. Не треба тіньовим чином накачувати грошима популістів і фріків в політиці. Шановні бізнесмени, будьте розбірливими з тими, кого ви підтримуєте. Тому що якщо до влади в Україні знову прийде Порошенко, багатьом з вас доведеться емігрувати. Тому що в безправній та збанкрутілій державі успішний чесний бізнес побудувати неможливо».

У свою чергу голова партії «Основа» Андрій Ніколаєнко сказав:

«Країну треба зшивати. Ми проти поділу виборців на партії Південного Сходу або Північного-Заходу. І знаємо, що зараз мусується питання об’єднання «За життя» з «Опоблоком». Але партія «Основа» – це не партія половини України, «Основа» – це партія всієї України, всіх людей справи нашої країни. Саме тому ми не будемо об’єднуватися із «За життя» та «Опоблоком». Ми не хочемо брати участь в сценарії розколу країни за територіальною ознакою».

«Ми повинні заборонити сепаратистські і радикально націоналістичні дії і угруповання.

...Не може центральна влада України вирішувати, до якої церкви ходити, якої конфесії чи яку релігію повинен сповідувати громадянин. Або нав’язувати, які історичні постаті краще відповідають інтересам львів’янина чи мешканця Донецька. Повинна бути визначена кримінальна відповідальність для представників влади, політиків та ЗМІ, які ділять країну за регіональними ознаками. Які визначають, який регіон або громадяни є кращими, тавруючи їх якимись термінами», заявив Ніколаєнко.

Раніше повідомлялось про мовне питання та позицію партії "Основа".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно