Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Олександр Шевченко переміг у президентських праймеріз УКРОПу на Закарпатті

Олександр Шевченко переміг у президентських праймеріз УКРОПу на Закарпатті

ВІДЕО ДНЯ

Народний депутат від УКРОПу Олександр Шевченко здобув чергову перемогу на президентських праймеріз партії. Цього разу учасник перегонів посів перше місце на Закарпатті з результатом 179 голосів. Друге і третє місця дісталися Оксані Тунік-Фриз та Ірині Головатенко.

Олександр Шевченко пояснив намір балотуватися на пост Президента бажанням змінити корумповану систему влади і відновити на території нашої країни силу закону. «Президент повинен забезпечити права і свободи громадян. Хто б не порушував закон – буде відповідати. Не важливо, чи кум це, чи брат, чи сват, чи тато або мама. Це не має жодного значення. Ніхто у команді Шевченка не буде порушувати закон», – заявив політик. При цьому учасник перегонів пообіцяв систематично перевіряти членів власної команди на детекторі брехні.

Реклама

Голова УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко, своєю чергою, зазначив, що президентські праймеріз – це абсолютно нова для України процедура, яку не може дозволити собі жодна інша політична сила країни. За словами нардепа, практично всі українські партії висувають кандидатів на ключову державну посаду за вказівкою лідера. Натомість УКРОП першим у країні наважився на відкрите демократичне голосування.

«УКРОП не має вождів, однак у наших лавах – авторитетні люди. Відкиньте всі думки про те, що в Україні немає політичної альтернативи. Що інші кандидати не можуть скласти конкуренції Порошенку. Бо інакше ми ніколи не вийдемо з того жахливого економічного стану, в якому опинилися», – наголосив Тарас Батенко.

Реклама

Водночас культовий український письменник, член УКРОПу Василь Шкляр зазначив, що прийдешні вибори Президента стануть черговим етапом багаторічної битви за Україну. «Сьогодні ми з вами розпочинаємо боротьбу за країну гідності і правди. Ми з вами розпочинаємо боротьбу за перемогу над комуно-нацистською Московією. Ми з вами розпочинаємо боротьбу за визволення наших полонених, які караються за ґратами на нашій землі та в країні загарбника», – зауважив письменник.

Нагадаємо, Олександр Шевченко переміг на президентських праймеріз УКРОПу вже в шостому регіоні. Раніше його підтримали у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській областях. До середини листопада учасники перегонів відвідають усі області України, кожна з яких обере свого переможця. Результати президентських праймеріз стануть відомі на великому з’їзді УКРОПу, який відбудеться 5 грудня у Києві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно