Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Москаль висловився про закарпатців, які голосували за Зеленського

Москаль висловився про закарпатців, які голосували за Зеленського

Геннадій Москаль вважає, що жителі Закарпаття, які віддали свої голоси на президентських виборах за Володимира Зеленського, незабаром пошкодують про своє рішення.

ВІДЕО ДНЯ

Про це він заявив "Радіо НВ", коментуючи результати другого туру голосування, згідно з якими шоумена підтримали близько 80% місцевих жителів.

"Політичний грип покосив людей. Що ми можемо тут вдіяти? Це вже було з Ющенком, з Януковичем... Такий масовий психоз... Ось сьогодні запитаєте про Ющенка, вам ще й нагрубити можуть, якщо ви скажете, що ви його прихильник. Точно таке ж буде через дуже короткий час, коли хтось скаже, що був прихильником Зеленського. Може ще й у морду отримає", - розповів глава ОДА.
 
За його словами, команда Зеленського не зможе виконати обіцянок, які були дані виборцям під час передвиборної кампанії, і вже зараз відмовляється від взятих на себе зобов’язань.

Реклама

"Навіщо дурниці писати на бігбордах, що "21 (квітня - ред.) - кінець бідності"? Ну і що? Ось уже два дні – ми стали багатшими? Зараз вся команда каже: "Це не наше, це не наше...". Продукти, дороги – "не наше". Ну так чого ж ви цим били чинного президента Петра Порошенка, а самі вже говорите, що це не ваше. Завтра вони скажуть, що війна теж "не наше", – вважає Москаль.

Читайте також:
Москаль не бачить свого майбутнього в Закарпатті та збирається на парламентські вибори, – Галас
Реклама

При цьому він зазначив, що, незважаючи на це, "люди асоціюють президента з усіма процесами, які відбуваються всередині країни".

"Крім порожнечі я нічого не бачу. Я думаю, отримавши цю владу, вони самі навіть не знають, що з нею робити. Але це їх проблеми. Я у зелений колір не перефарбовувався, не перефарбовуюся, і не буду перефарбовуватися. Я подивлюся свій гардероб , якщо є щось зелене, я спалю", – додав керівник Закарпаття.

У той же час Москаль підкреслив, що його відставка продиктована вимогою закону.

Реклама

"Це передбачено законом про місцеві державні адміністрації. Переміг би Порошенко, я також мав би писати заяву про складання повноважень, тому що закон прямо передбачає, що глава ОДА призначається на посаду на період повноважень президента, і має скласти свої повноваження перед новообраним президентом. Ось і все. Це чітка вимога закону, і хто там тягне, тільки провокує підозри у суспільстві", – пояснив він.

Раніше повідомлялося, що глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль написав заявупро звільнення із займаної посади.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно