Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Шуфрич звинуватив Порошенка і Турчинова у державній зраді

Шуфрич звинуватив Порошенка і Турчинова у державній зраді

Народний депутат Нестор Шуфрич подав до ГПУ заяву про вчинення держзради екс-президентом Порошенком та колишнім секретарем РНБО Турчиновим. Про це в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV заявив генпрокурор Юрій Луценко, передає "Укрінформ".

ВІДЕО ДНЯ

"Останні дні діячі минулого почали закидати нас десятками заяв про скоєння злочину. Одну із них я взяв із собою. Відомий пан Шуфрич приніс у ГПУ заяву про скоєння Турчиновим і Порошенком злочину.

Читайте також:
Нестор Шуфрич зробив романтичний подарунок дружині, чим викликав обурення в українців
Реклама

За його заявою, вони посміли дати наказ військам стріляти у тих, хто окуповував нашу землю, а значить мають відповісти, як він вважає, по статті 111 Кримінального кодексу – це державна зрада", – розповів Луценко.

Генпрокурор зазначив, що вважає подання такої заяви Шуфричем проявом реваншу. За його словами, заяви від представників режиму Януковича  до правоохоронних органів є однією з причин, чому він не подав у відставку.

Реклама

"Це не про Турчинова і не про Порошенка. Це про тисячі убитих і сотні тисяч синів, які пройшли фронт. Це спроба переписати історію і зробити злочинцями тих, хто любить і боронить свою країну. І я буду залишатися тут, не дивлячись на те, що це не дуже популярна позиція, щоб ці заяви нічого не мали спільного із законом", – сказав генпрокурор.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно