Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Львові вимагають відставки Садового

У Львові вимагають відставки Садового
ВІДЕО ДНЯ

У Львові в понеділок, 27 травня, активісти та учасники бойових дій вийшли на акцію протесту з вимогою відправити у відставку міського голову Львова Андрія Садового. Про це повідомляє місцеве видання "Вголос".

Згідно інформації ЗМІ, відразу після початку акції Львівську міську раду закрили для відвідувачів, а вхід оточила "Муніципальна варта". Причину таких дій у ЛМР не коментують.

Реклама

Учасники акції протесту вимагають відправити у відставку не лише міського голову, але і його заступників.

Протестувальники кажуть: за роки роботи Садового накопичилося достатньо підстав, щоб його законно зняти з посади: це божевільна корупція його підлеглих, безлад в комунальній сфері, транспортні та інфраструктурні біди міста. Наразі у міській раді зареєстрована постанова про дострокове припинення повноважень  мера Львова Андрія Садового.

Реклама
Читайте також:
Босі мандрівники, які розпочали свою ходу з Ужгорода, зустрілись з мером Львова Андрієм Садовим

У свою чергу Садовий зазначив, що поява цієї постанови - це спроби деяких політичних сил скористатися ситуацією в країні, для досягнення власних цілей. Він додав, що переконаний, що громада Львова не дозволить дестабілізувати ситуацію в місті. Про це повідомляє на сайті Львівської міської ради.

Нагадаємо,від Садового тікають нардепи. Не пройшло й місяця після того, як "Самопоміч" покину нардеп Єгор Соболєв разом із Семенченком, як про вихід з неї заявили ще 5 нардепів.8 травня, народні депутати Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошніченко, Олена Сотник та Олександр Опанасенко вирішили вийти з партії "Об’єднання "Самопоміч". Вікторія Войціцька пояснила таке рішення: 

Реклама

"Причина у відсутності прозорих процесів та прийняття рішень в партії, щодо втрати ідеологічного базису, щодо звалювання в популізм заради утримування політичного рейтингу та відсутності чіткої стратегії для України й бажання стати дійсно загальноукраїнською партією". 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно