Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Трагедія у Воловці: помічник Зеленського переконаний, що відповідати за те, що сталося, мають представники школи

Трагедія у Воловці: помічник Зеленського переконаний, що відповідати за те, що сталося, мають представники школи

Трагедія у Воловці: помічник Зеленського переконаний, що відповідати за те, що сталося, мають представники школи
ВІДЕО ДНЯ

Помічник Президента України Андрій Єрмак 27 травня відвідав з робочою поїздкою Закарпатську область, яка постраждала від паводка. Зокрема, він побував у Воловецькій загальноосвітній школі, де загинув 11-річний Сергій Церуш.

Хлопець вийшов подивитися, як піднялася вода у річці Вича, послизнувся і його понесла течія. Трагедія сталася під час перерви. Територія закладу не була відгороджена від річки парканом. Помічник Глави держави поспілкувався щодо розслідування ситуації з директоркою школи та начальником районного відділу поліції.

Реклама

Як зазначили на офіційній сторінці Адміністрації Президента, він також висловив переконання, що відповісти за те, що сталося, мають представники навчального закладу. Крім цього, школу потрібно обгородити, щоб уникнути повторення трагедії.

Читайте також:
Тіло зачепилося за коріння дерев: подробиці трагедії, яка сталася на Закарпатті
Реклама

"Це була халатність. Хоча мені спробували розповісти, що це нещасний випадок", – сказав Андрій Єрмак. Він також передав слова співчуття від Володимира Зеленського батькам загиблого та підкреслив, що справедливе розслідування цієї справи – принципове питання.

Про безпеку учнів ішлося й під час наради, яка відбулася в Ужгороді під головуванням в. о. Голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ярослава Галаса. Помічник Президента наголосив на необхідності перевірити всі навчальні заклади, що розташовані поблизу відкритих водойм, щодо ризиків у разі надзвичайних ситуацій і на персональній відповідальності їхніх керівників. Також він підкреслив важливість напрацювання й реалізації превентивних заходів для запобігання паводкам.

"Для Президента життя, безпека й добробут кожного українця – пріоритет його політики та його команди", – наголосив Андрій Єрмак. Крім цього, Андрій Єрмак побував у селі Котельниця Воловецького району, де через стихійне лихо зруйновано міст через річку Латориця, та в селі Великі Ком’яти Виноградівського району, де зустрівся з місцевими фермерами, чиї господарства підтопило.

Реклама

Нагадаємо, Андрій Єрмак заявив, що незабаром закарпатцям представлять нового очільника області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно