Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мер Ужгорода брав участь у з’їзді партії екс-регіонала Кернеса

Мер Ужгорода брав участь у з’їзді партії екс-регіонала Кернеса

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв у Харкові вчора, 2 червня, взяв участь у з’їзді партії Геннадія Кернеса та Геннадія Труханова "Довіряй справам". Біля Палацу спорту, де проходив з’їзд, відбулася масова протестна акція, учасники якої скандували "Ганьба" тим, хто проходив усередину палацу за запрошеннями.

ВІДЕО ДНЯ

На думку організаторів акції, з’їзд є "спробою реваншу колишніх членів Партії регіонів". Місце для його проведення було обрано не випадково, адже 22 лютого 2014 року саме у Палаці спорту в Харкові проходив "антімайданівський" з’їзд депутатів всіх рівнів південно-східних областей і Криму за участі Геннадія Кернеса, тодішнього голови Харківської ОДА Михайла Добкіна, народних депутатів від Партії регіонів Олега Царьова, Вадима Колесніченка, глави "Оплота" Євгена Жиліна та інших.

Читайте також:
Мер Ужгорода Богдан Андріїв розповів, з ким у команді піде на вибори до Верховної Ради
Реклама

Участь у акції протесту брали представники "Національного корпусу", які утворили кордон, щоб люди, які йшли до Палацу, не мали можливості уникнути "коридору ганьби". Вздовж центрального входу до Палацу спорту "Нацкорпус" розгорнув стяг "Стоп реваншу". 

На вікнах Палацу спорту учасники ації встановили портрети загиблих на Майдані та під час теракту біля Палацу у 2015-му році. На вулиці співали гімн. Протестувальники вимагали, щоб люди йшли коридором ганьби по розлитій червоній фарбі та фотографіях Труханова і Кернеса.

Реклама

Згодом "Нацкорпус" перемістився до пам’ятника Жукову, який намався знести. Поліція намагалася розігнати учасників акції біля пам’ятника, застосувавши газ. Однак пам’ятник Жукову знесли. Головою політичної партії "Довіряй справам" обрали Геннадія Кернеса.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно