Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вакарчук пообіцяв здивувати списком "Голосу"

Вакарчук пообіцяв здивувати списком "Голосу"

Музикант Святослав Вакарчук заявив, що сам очолить список партії "Голос", а от інші люди в ньому приємно здивують. Про це він сказав в інтерв’ю агентству "Інтерфакс-Україна".

ВІДЕО ДНЯ

"За багатомандатним округом – побачите. Наш список вас здивує. В хорошому сенсі", – каже Вакарчук. Лідер "Голосу" запевнив, що старих облич у списку партії не буде. "Інші номери ще не вирішені. Це саме зараз відбувається. Я буду першим номером у списку", – сказав він.

Також співак-політик зазначив, що підтримує ідею люстрації чиновників, які мали прямий стосунок до уряду екс-президента Віктора Януковича, але вважає неправильним відмовлятися від усіх професіоналів, які працювали у владі.

Реклама
Читайте також:
Відомо, хто очолив партію Вакарчука на Закарпатті

"Люди, які мали прямий стосунок до злочинного режиму Януковича, не мають права сьогодні обіймати посади. Але під цим соусом позбавлятися всіх професіоналів, які так чи інакше працювали в українській владі, я вважаю, неправильно", – каже він.

Реклама

Водночас Вакарчук висловився за суттєве скорочення адміністративного апарату. "Але сильний адміністративний апарат має бути основою в країні. Моя ідея така: звільнити неефективних чиновників, залишити їх малу кількість, підвищити їм зарплати, всіх проводити через серйозні іспити, а не формальні тести", – пропонує музикант.

За його словами, партія "Голос" готова брати участь у формуванні коаліції Верховної Ради нового скликання з партіями, які поділяють принципи цієї політичної сили.

"Партія "Голос", розуміючи всі виклики, готова до коаліції. Але тільки з тими силами, які цілком поділяють наші принципи", – сказав Вакарчук.

Реклама

Він заявив, що партія не має наміру працювати в коаліції з політичними силами, які не згодні, що український вибір - це Європа, які захищатимуть олігархів, не підтримують правило "закон - один для всіх" і не хочуть робити владу підзвітною народу. "Щодо решти можна домовлятися", –- сказав лідер "Голосу".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно