Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься
Вибори відбудуться за змішаною виборчою системою. 225 депутатів оберуть за партійними списками, іншу половину – у мажоритарних округах (за виключенням Криму та частини округів Донецької та Луганської областей).

Україна готується до проведення других у році виборів. Перші з них – президентські – пройшли досить напружено, із чималою кількістю скандалів та інтриг. Другі – парламентські – обіцяють бути не менш інтригуючими.

ВІДЕО ДНЯ

Вже 21 липня 2019 року українці обиратимуть новий склад Парламенту. Партії активно проводять з’їзди та оприлюднюють списки людей, котрі мають бажання наступні 5 років працювати на благо народу України.

На Закарпатті політична кампанія розпочалась досить мляво і поки ознаменувалась заявами про участь у виборах «старих облич». Проте є і нові прізвища.

Реклама

Зе команда

Партія «Слуга народу» новообраного президента України Володимира Зеленського на Закарпатті буде представлена щонайменше двома кандидатами (висунення станом на 10 червня).

  • Ігор Кривошеєв є кандидатом у народні депутати по загальнодержавному округу під номером 38.
Реклама

Ігор Кривошеєв та президент України Володимир Зеленський

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься – 01

Що відомо про кандидата? Ігор Кривошеєв є очільником «Зе!Команди» на Закарпатті. Йому 33 роки. Він колишній гравець у КВК, капітан команди «Тяп-ляп». Зараз кандидат у депутати позиціонує себе як бізнесмен, організовує різні святкові заходи. З відкритих джерел про Ігоря Кривошеєва відомо небагато. Свого часу Кривошеєв був заступником керівника ужгородського міського штабу партії «Удар» (2012 рік). У ЗМІ можна знайти інформацію, що команда КВК «Тяп-ляп», капітаном якої був Кривошеєв, піарила політичну партію Віталія Кличка «Удар». У інтерв’ю виданню "Главком" Ігор зазначив, що кілька років тому працював у штабі партії Кличка лише як наймана робоча сила і «не був ні в яких списках», а значить він зі своєю нинішньою командою можуть називатися новими людьми, які ніколи не були у політиці.

Реклама
Читайте також:
"Опора" опублікувала прізвища членів ОВК Закарпаття, які у різні періоди працювали на різні політичні сили чи на різних кандидатів
  • Під №78 у списку «Слуги народу» значиться уроджинець Закарпаття Костюх Анатолій В’ячеславович. Йому 31 рік. За освітою – політолог, за професією – журналіст. Свого часу працював головним редактором тижневика "Срібна Земля". Водночас є співзасновником ужгородської чоловічої аматорської гандбольної команди.

Тепер щодо мажоритарників. Партія «Слуга народу» опублікувала список кандидатів у народні депутати України в одномандатнихокругах Закарпатської області.

  • Округ №68 – Пекарь Олександр Вікторович. Закарпатець, здобув дві спеціальності у Львівському національному аграрному університеті: «Архітектор» та «Землевпорядник», закінчив Львівський національний політехнічний університет за спеціальністю «Архітектор». Менеджер з управління об’єктами інфраструктури.
  • Округ №69 – Токар Едгар Володимирович. Закарпатець, закінчив Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». Є членом виконавчого комітету Лалівської сільської ради Мукачівського району.
  • Округ №70 – Лаба Михайло Михайлович. Закарпатець, закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю «Правознавство». Голова Невицької сільської ради Ужгородського району, є президентом Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України».

Читайте також:  Один із кандидатів у депутати на Закарпатті отримав "двійника"

  • Округ №71 – Грабар Сергій Володимирович. Закарпатець, закінчив Державну академію статистики, обліку та аудиту Держкомстату України за спеціальністю «Економіка та підприємництво». Також здобув освіту в Київському університеті права Національної академії наук за спеціальністю «Правознавство». Приватний підприємець.
  • Округ №72 – Носа Вадим Іванович. Закарпатець, закінчив Львівський національний лісотехнічний університет за спеціальністю «Інформаційні технології проєктування». Працював викладачем дисципліни «Комп’ютерні науки» в Закарпатському машинобудівному технікумі.
  • Округ №73 – Маргітич Іван Володимирович. Закарпатець, отримав диплом Ужгородського національного університету за спеціальністю «Економіка підприємства» та у Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Приватний підприємець.
Реклама

Єдиний центр

Політична партія однією з перших подала документи в ЦВК на реєстрацію кандидатів у депутати і станом на 10 червня її члени є єдиними офіційно зареєстрованими кандидатами на п’яти ОВО Закарпаття.

  • По одномандатному виборчому округу №68 від ЄЦу балотуватиметься Михайло Фединець.

Що відомо про кандидата? Михайло Ілліч є уродженцем села Лінці Ужгородського району. Освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Ужгороді. Має вже чималий досвід кандидувань: 2015 рік (мажоритарка) – Закарпатська обласна рада 8-го скликання від ЄЦу; 2006 рік (список) – Закарпатська обласна рада 6-го скликання; 2006 рік (список) – Верховна Рада 5-го скликання (БЮТ); 2002 рік (список) – Верховна Рада 4-го скликання (БЮТ).

  • Віктор Балога традиційно для себе балотуватиметься по одномандатному виборчому округу №69.  

Нардеп Віктор Балога

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься – 02

Що відомо про кандидата? Це один із найдосвідченіших політиків в Україні. Політичну діяльність розпочав у 1998 році, коли переміг на виборах мера Мукачева (тоді ще член СДПУ (о)). Був губернатором Закарпаття (з травня 1999 до червня 2001 рр.). У квітні 2002-го Віктор Балога стає народним депутатом України.  У 2005 році  був призначений на посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в уряді Юрія Єханурова. 4 серпня 2006 року – глава МНС, але вже в уряді Віктора Януковича. Вересень 2006 року – Президент Ющенко призначає Балогу на посаду керівника Секретаріату президента. 9 грудня 2010 року очолив Міністерство надзвичайних ситуацій. Відправлений у відставку в грудні 2012-го. З 2014 року народний депутат України VIII скликання.

Реклама
  • Іван Балога намагатиметься перемогти на ОВО №70.

Що відомо про кандидата? Іван Балога – 1966 року народження, підприємець та політик. Голова Закарпатської обласної ради з 2010 року, народний депутат з 2014 року. До цього був депутатом Мукачівської районної ради (1998 р.) та депутатом Закарпатської обласної ради ІV та V скликань (2002 - 2006 рр.).

Читайте також:
Парламентські вибори: відомі прізвища кандидатів у нардепи від "Єдиного Центру"
  • На одномандатному виборчому окрузі №72 балотуватиметься Василь Йовдій.

Що відомо про кандидата? Народився 15 березня 1968 року в селі Діброва Тячівського району. Освіта вища, директор, ТОВ «Сімекс Плюс УА».

  • Павло Балога спробує пройти у Верховну раду по ОВО №73.

Що відомо про кандидата? Згідно даних сайту «Чесно», впродовж 2012-2013 рр. Павло Балога був членом фракції «Партії регіонів». У 2012 році обраний народним депутатом України VII скликання від ЄЦу. 2 липня 2013 року достроково позбавлений депутатських повноважень згідно з рішенням Вищого адміністративного суду України (за позовом екс-народного депутата Юрія Кармазіна визнав недійсними результати виборів в окрузі № 71). У лютому 2014 року відновлений на посаді народного депутата України VII скликання.

Реклама

У 2010-2012 роках – депутат Закарпатської обласної ради 6 скликання від партії «Єдиний Центр». У 2002 та 2006 роках двічі обирався депутатом Мукачівської районної ради.

«Голос»

Партія Святослава Вакарчука «Голос» оприлюднила списки своїх кандидатів у народні депутати у одномандатних мажоритарних округах.

Очільник партії Голос – Святослав Вакарчук

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься – 03
  •  По ОВО №68 йде професор, доктор юридичних наук Михайло Савчин.
  • В окрузі №69 кандидуватиме краєзнавець Олександр Шершун.
  • Іванну Розман (педагог, керівник проекту "Хустські оленята") висунуто кандидатом у депутати в окрузі №71.
  • Олександр Данилюк змагатиметься за крісло нардепа в окрузі №72 (м. Тячів). Він є відомим військовим лікарем, хірургом, який працював у зоні АТО.
  • В окрузі №73 партію «Голос» представлятиме ІТ-шник Тарас Керечанин.
Читайте також:
Відомо, хто очолив партію Вакарчука на Закарпатті

Радикальна партія

  • По ОВО №71, що охоплює Хустський, частину Тячівського та Іршавського районів, кандидатом від Радикальної партії висунули юриста за освітою, місцевого приватного підприємця Михайла Поповича.
Реклама

Що відомо про кандидата? В одному із видань подана така характеристика: зразковий сім’янин, родом із села Луково на Іршавщині. З 2016 року обраний депутатом Іршавської районної ради. У районі він займається питаннями екології, використання природних ресурсів, рекреації, культури і туризму.

  • Округ №72, який включає Рахівський та частину Тячівського району, на виборах до Верховної ради представлятиме Микола Несух.

«Будучи пенсіонером, я не чекаю на допомогу держави, а намагаюсь самостійно заробляти на себе та справно платити податки. Тільки так можна говорити про взаємодію держави та громадянина», – зазначив кандидат.

Батьківщина

10 червня партія "Батьківщина" провела з’їзд, на якому оголосила свою команду, з якою йде на вибори.

Серед претендентів значаться і кілька закарпатців:

Нардеп Іван Крулько

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься – 04
Реклама
  • Іван Крулько – народний депутат, уродженець села Грушево Тячівського району.

Що відомо про кандидата? Народний депутат 8 скликання. Обраний від ВО “Батьківщина” (№8 у списку). Голова підкомітету з питань державного фінансового контролю та діяльності Рахункової палати Комітету Верховної Ради України з питань бюджету. У 2014 році був радником в.о. президента України Олександра Турчинова. З березня 2013 до листопада 2016 року очолював ГО "Батьківщина Молода".

З 2009 до 2010 року був заступником Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту. З 2007 до 2013 року був головою Молодого Народного Руху України.

З 2002 до 2005 року був помічником-консультантом народного депутата Бориса Тарасюка на платній основі, а з лютого до жовтня 2005 року був помічником Міністра закордонних справ України.

Читайте також:
Партія "Батьківщина" представила свою команду, до якої потрапив і закарпатець
  • Під №40 по скиску балотується Курах Іван Ілліч.

Що відомо про кандидата? Народився 12 червня 1953 року в с. Латірка Воловецького району. Закінчив медичний факультет Ужгородського державного університету за спеціальністю «лікувальна справа». За фахом – лікар-хірург. Заслужений лікар України. Працював на посадах медичної сестри в Чинадіївській дільничній лікарні, операційної сестри – обласної клінічної лікарні, фельдшером підрозділу УМВС в Закарпатській області. Викладав курс хірургії в Міжгірському медичному училищі. Працював лікарем-хірургом, завідуючим хірургічним відділенням Ужгородської центральної міської клінічної лікарні. З 1999 року – головний лікар центральної міської клінічної лікарні м. Ужгород. Обирався депутатом обласної ради ІІІ, IV, V, VI скликань.

Реклама

"Опозиційної платформи – За Життя"

Центральна виборча комісія України 20 червня зареєструвала список політичної партії "Опозиційна платформа – За життя". Серед 182 кандидатів під 38-м номером у списку значиться закарпатець Іван Чубирко.

Кандидат у депутати Іван Чубирко

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься – 05

Згідно даних ЦВК, народився Іван Іванович 27 травня 1973 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник директора, ТОВ "Ресурс-Інвест-Сервіс", член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", проживає в місті Мукачево Закарпатської області, судимість відсутня.

Стосовно мажоритарників. Закарпатський осередок політичної партії «Опозиційна платформа – За життя»  представив  кандидатів у народні депутати за мажоритарними округами:

Округ №68 – Погорєлов Андрій Вікторович. Народився 6 травня 1977 року в місті Ужгороді, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”, проживає в місті Ужгороді.

Округ №69 – Шутко Вячеслав Ласлович. Народився 2 жовтня 1967 року в селі Войково Ц. Городського району Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ “ДВС-САТ”, член Політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”, проживає в місті Мукачево Закарпатської області.

Реклама

Округ №70 – Дрогобецький Іван Іванович. Народився 16 жовтня 1970 року в селі Арданово Іршавського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Полянський сільський голова, член Політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”, проживає в селі Поляна Свалявського району Закарпатської області.

Округ №71 – Гук Вячеслав Степанович. Народився 11 жовтня 1975 року в селі Копашнево Хустського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”, проживає в місті Хуст Закарпатської області.

Округ №72 – Савчук Ігор Петрович. Народився 6 сiчня 1964 року в селі Лопухово Тячівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”, проживає в смт Дубове Тячівського району Закарпатської області.

Округ №73 – Лемко Микола Миколайович. Народився 18 травня 1988 року в місті Виноградів Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”, проживає в місті Виноградів Виноградівського району Закарпатської області.

Самовисуванці

По ужгородському округу:

  • Андрєєв Ігор Геннадійович – народився 19 сiчня 1967 року в селі Ільнирське Карачинського району Камчатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, машиніст земснаряду, ТОВ "Миколаївський глиноземний завод", безпартійний, проживає в місті Сумах, судимість відсутня.
  • Андріїв Андрій Євстахович – народився 15 квiтня 1968 року в місті Стрий Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Партії "Відродження", проживає в місті Ужгороді, судимість відсутня, самовисування.
  • Андріїв Іван Михайлович – народився 5 червня 1975 року в селі Пнів Надвірнянського району Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Мукачево Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Борто Йосип Йосипович – народився 26 сiчня 1958 року в селі Шаланки Виноградівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, перший заступник голови, Закарпатська обласна рада, член "КМКС" Партії угорців України, проживає в селі Шаланки Виноградівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Гісем Мирослав Володимирович – народився 10 квiтня 1972 року в місті Свалява Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керівник, ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ БОРЖАВСЬКІ ПОЛОНИНИ", безпартійний, проживає в місті Ужгороді, судимість відсутня, самовисування.
  • Горват Роберт Іванович – народився 17 лютого 1969 року в селі Тур’я Ремета Перечинського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Ужгороді, судимість відсутня, самовисування.

Самовисуванець Роберт Горват

Реклама
Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься – 06
  • Данацко Іван Іванович – народився 21 серпня 1967 року в селі Анталовці Ужгородського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії "СПІЛЬНА ДІЯ", проживає в селі Анталовці Ужгородського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Кайнц Діана Іванівна – народилася 9 липня 1974 року в місті Ужгороді Закарпатської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, доцент кафедри міського будівництва та господарства, ДВНЗ "Ужгородський національний університет", безпартійнa, проживає в місті Ужгороді, судимість відсутня, самовисування.
  • Пересоляк Олександр Сергійович – народився 19 березня 1985 року в місті Ужгороді, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в місті Ужгороді, судимість відсутня, самовисування.

Читайте також:  Закарпатець балотується по списку "Опозиційної платформи – За Життя" у Верховну Раду

По мукачівському округу:

  • Казибрід Олег Романович – народився 15 серпня 1988 року в місті Мукачево Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в місті Мукачево Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Товт Мікловш Мікловшович – народився 11 серпня 1963 року в місті Берегово Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ПП "Дельта", безпартійний, проживає в смт Батьово Берегівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Туріс Інгрід Юріївна – народилася 22 липня 1978 року в місті Мукачево Закарпатської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, доцент кафедри англійської філології та методики викладання іноземних мов, Мукачівський державний університет, безпартійнa, проживає в місті Мукачево Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.

Інгрід Туріс

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься – 07
Реклама

По свалявському округу:

  • Луців Еріка Василівна – народилася 1 червня 1980 року в місті Свалява Закарпатської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, викладач, Чинадіївська дитяча школа мистецтв, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в смт Чинадієве Мукачівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Павлов Павло Павлович – народився 16 лютого 1977 року в смт Великий Березний Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в смт Великий Березний Великоберезнянського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Соломко Олександр Олексійович – народився 23 лютого 1974 року в селі Нижні Ворота Воловецького району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Української партії "Зелена планета", проживає в місті Ужгороді, судимість відсутня, самовисування.
  • Шкирта Іван Іванович – народився 2 серпня 1968 року в селі Розтока Міжгірського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Читайте також:  Валерій Лунченко балотуватиметься у ВР по мажоритарному округу із центром у Хусті

По хустському округу:

  • Боднар Михайло Михайлович – народився 13 червня 1969 року в селі Довге Іршавського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта професійно-технічна, тимчасово не працює, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП", проживає в селі Довге Іршавського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Добромільський Петро Петрович – народився 9 травня 1979 року в селі Білки Іршавського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Трампет+", член політичної партії Єдиний Центр, проживає в селі Білки Іршавського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Лазоришинець Василь Васильович – народився 25 травня 1957 року в селі Сокирниця Хустського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ДУ "Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова Національної академії медичних наук України", безпартійний, проживає в селі Петрівське Києво-Святошинського району Київської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Лунченко Валерій Валерійович – народився 13 жовтня 1982 року в місті Хуст Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Хуст Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.

Кандидат в депутати Валерій Лунченко

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься – 08
Реклама

По тячівському округу:

  • Думин Ярослав Васильович – народився 8 червня 1970 року в місті Рахів Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної партії "Європейська партія України", проживає в місті Рахів Рахівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Марина Василь Іванович – народився 31 серпня 1980 року в селі Діброва Тячівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в селі Нижня Апша Тячівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Палінкаш Іван Олегович – народився 3 березня 1990 року в селі Бедевля Тячівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в місті Тячів Тячівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Петьовка Василь Васильович – народився 30 сiчня 1967 року в селі Завидово Мукачівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Мукачево Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.

Народний депутат Василь Петьовка

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься – 09
  • Пономаренко Йосип Васильович – народився 2 липня 1982 року в смт Тересва Тячівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, начальник служби з охорони та безпеки, ТОВ "Виробничо-комерційна фірма Дрогобицький завод автомобільних кранів", безпартійний, проживає в місті Ірпінь Київської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Рак Михайло Федорович – народився 1 жовтня 1965 року в селі Колодно Тячівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник начальника, Головне управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області, безпартійний, проживає в селі Колодне Тячівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Савула Іван Іванович – народився 29 червня 1988 року в місті Тячів Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, старший юрисконсульт, АТ КБ "ПРИВАТБАНК", безпартійний, проживає в місті Тячів Тячівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Савчук Ігор Васильович – народився 14 травня 1964 року в місті Рахів Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Рахів-аудит", безпартійний, проживає в місті Рахів Рахівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Сурмачевський Іван Михайлович – народився 22 квiтня 1965 року в селі Горожанка Монастириського району Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ", проживає в місті Рахів Рахівського району Закарпатської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ".
  • Хома Степан Іштванович – народився 5 квiтня 1973 року в місті Мукачево Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, безпартійний, проживає в місті Мукачево Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.

По виноградівському округу:

  • Брензович Василь Іванович – народився 25 квiтня 1964 року в селі Запсонь Берегівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, член "КМКС" Партії угорців України, проживає в селі Запсонь Берегівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
Реклама

Василь Брензович

Вибори на Закарпатті: хто від кого і по якому округу балотуватиметься – 10
  • Брензович Василь Іванович – народився 12 жовтня 1977 року в селі Люта Великоберезнянського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в селі Люта Великоберезнянського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Ковач Микола Людвикович – народився 23 травня 1980 року в селі Боржава Берегівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в селі Боржава Берегівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Онисько Надія Степанівна – народилася 25 лютого 1963 року в селі Онок Виноградівського району Закарпатської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, головний лікар, Виноградівська районна лікарня, безпартійнa, проживає в місті Виноградів Виноградівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Поляк Владіслав Миколайович – народився 10 серпня 1975 року в місті Виноградів Виноградівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в місті Виноградів Виноградівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Ухач Євген Іванович – народився 23 жовтня 1974 року в селі Хижа Виноградівського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта професійно-технічна, фізична особа – підприємець, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП", проживає в місті Виноградів Виноградівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.
  • Ярина Євгеній Віталійович – народився 15 червня 1958 року в місті Мостиська Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ТОВ "Експерт", член Української партії "Зелена планета", проживає в місті Виноградів Виноградівського району Закарпатської області, судимість відсутня, самовисування.

Станом на 24 червня список кандидатів по округах виглядає наступним чином:

Одномандатний виборчий округ №68

  1. Фединець Михайло – "Єдиний Центр";
  2. Савчин Михайло – "Голос";
  3. Йосип Борто – самовисуванець;
  4. Іван Данацко – самовисуванець;
  5. Пекарь Олександр – "Слуга народу";
  6. Андрєєв Ігор Геннадійович – самовисуванець;
  7. Андріїв Андрій Євстахович – самовисуванець;
  8. Андріїв Іван Михайлович – самовисуванець;
  9. Гісем Мирослав Володимирович – самовисуванець;
  10. Горват Роберт Іванович – самовисуванець;
  11. Кайнц Діана Іванівна – самовисуванець;
  12. Пересоляк Олександр Сергійович – самовисуванець;
  13. Погорєлов Андрій – "Опозиційна платформа – За життя".

Одномандатний виборчий округ №69

  1. Віктор Балога – "Єдиний Центр";
  2. Олександр Шершун – "Голос";
  3. Гейза Гулачі – самовисуванець;
  4. Токар Едгар – "Слуга народу";
  5. Казибрід Олег – самовисуванець;
  6. Товт Мікловш – самовисуванець;
  7. Туріс Інгрід – самовисуванець;
  8. Шутко Вячеслав – Опозиційна платформа – За життя".

Одномандатний виборчий округ №70

  1. Іван Балога – "Єдиний Центр";
  2. Павло Павлов – самовисуванець;
  3. Лаба Михайло – "Слуга народу";
  4. Луців Еріка – самовисуванець;
  5. Соломко Олександр – самовисуванець;
  6. Шкирта Іван – самовисуванець;
  7. Дрогобецький Іван – Опозиційна платформа – За життя".
Реклама

Одномандатний виборчий округ №71

  1. Іванна Розман – "Голос";
  2. Михайло Попович – "Радикальна партія";
  3. Грабар Сергій – "Слуга народу";
  4. Боднар Михайло – самовисуванець;
  5. Добромільський Петро – самовисуванець;
  6. Лазоришинець Василь – самовисуванець;
  7. Лунченко Валерій – самовисуванець;
  8. Гук Вячеслав – Опозиційна платформа – За життя".

Одномандатний виборчий округ №72

  1. Василь Йовдій – "Єдиний Центр";
  2. Олександр Данилюк – "Голос";
  3. Микола Несух – "Радикальна партія";
  4. Носа Вадим – "Слуга народу";
  5. Думин Ярослав – самовисуванець;
  6. Марина Василь – самовисуванець;
  7. Палінкаш Іван – самовисуванець;
  8. Петьовка Василь – самовисуванець;
  9. Пономаренко Йосип – самовисуванець;
  10. Рак Михайло – самовисуванець;
  11. Савула Іван – самовисуванець;
  12. Савчук Ігор – самовисуванець;
  13. Сурмачевський Іван – самовисуванець;
  14. Хома Степан – самовисуванець;
  15. Савчук Ігор – Опозиційна платформа – За життя".

Одномандатний виборчий округ №73

  1. Павло Балога – "Єдиний Центр";
  2. Тарас Керечанин – "Голос";
  3. Маргітич Іван – "Слуга народу";
  4. Брензович Василь – самовисуванець;
  5. Брензович Василь – самовисуванець;
  6. Ковач Микола – самовисуванець;
  7. Онисько Надія – самовисуванець;
  8. Поляк Владіслав – самовисуванець;
  9. Ухач Євген – самовисуванець;
  10. Ярина Євгеній – самовисуванець;
  11. Лемко Микола – Опозиційна платформа – За життя".
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно