Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Роберт Горват зустрівся зі своїми прихильниками у замку

Роберт Горват зустрівся зі своїми прихильниками у замку
ВІДЕО ДНЯ

Вчора ввечері в Ужгородському замку Роберт Горват провів зустріч із численною командою своїх прихильників і волонтерів. Близько трьох сотень ужгородців прийшли поспілкуватися з політиком, послухати його звіт про роботу в парламенті і дізнатися про його план дій та пріоритети на найближчі 5 років. 

На зустрічі з командою політик наголосив: вдалося практично повністю виконати передвиборчу програму. Розповів про низку своїх законів, які вже працюють на благо міста і краю. Згадав і про великі проекти, які вдалося пролобіювати і реалізувати в Ужгороді та районі. А також про деякі важливі для регіону ініціативи, які блокувалися різними силами на різних рівнях. Щоб довести ці справи до кінця і далі відстоювати інтереси Закарпаття у Києві, треба бути в парламенті. 

Реклама

"Ми беремо участь у виборчій кампанії. Разом ми не допустимо, щоб до парламенту пройшли ті сили, які недавно засвітилися у списку Опоблоку, які наживаються на Ужгороді і на ужгородцях. Скоріше за все восени пройдуть і дочасні місцеві вибори. Тому маємо бути дуже згуртованими, щоб спочатку перемогти на окрузі, а потім провести нових депутатів до обласної і міської ради", – сказав Роберт Горват.

Нагадаємо, напередодні про підтримку Роберта Івановича на виборах заявив екс-голова Закарпатської облради Володимир Чубірко. В Ужгородському замку він публічно підтвердив свою позицію.

Реклама
Читайте також:
Роберт Горват нагородив засновницю та керівницю танцювальної студії «Бліц» Олену Камінську Грамотою Верховної Ради

"Я тисну руку Роберту і буду допомагати йому перемогти на окрузі. Знаю, що він буде тримати своє слово і виконає обіцянки, які дає виборцям. Важливо, що Роберт підтримує євроінтеграційний рух України до цивілізованого суспільства, а не до Росії, як мер, який іде у списку Опоблоку. А найголовніше – разом ми зможемо повернути громаді контроль над містом", – сказав Володимир Чубірко. 

Допомагатиме нардепу повторно обратися до парламенту і депутат міськради Віктор Щадей. "Я щиро всіма силами підтримую Роберта Горвата і зроблю все, що від мене залежить, щоб він представляв інтереси Ужгорода і Ужгородського району у Верховній Раді. Хочу звернутися до всіх моїх прихильників: не можемо допустити, щоб кримінал, який контролює Ужгород, переміг на виборах до парламенту. Об’єднавшись, ми можемо їх зупинити. Це шанс для нашого краю на краще життя завтра. Але перший крок ми маємо зробити вже 21 липня, підтримавши Роберта Горвата", – сказав Віктор Щадей. 

Реклама

Розповіла, чому підтримує політика і депутатка міськради, керівниця студії сучасного танцю "Бліц" Олена Камінська. "Роберт – суспільно активна людина, він любить Ужгород, вболіває за місто і за його майбутнє. Я це знаю. Ми – не друзі і не родичі. Діти Роберта не займалися в моїй студії, але він вже багато років систематично допомагає "Бліцу". Я роками ходжу до різних людей і прошу гроші, щоб наші діти могли поїхати на чемпіонати Європи чи світу. Багатьом приходиться пояснювати, чому це важливо для міста! Але Роберту я ніколи не пояснювала – він добре це розуміє і хоче, щоб Ужгород був відомим і успішним. І працює на це. Я – з ним", – підсумувала Олена Камінська.  

Прийшов на зустріч і відомий кондитер, автор торту "Ужгород" Валентин Штефаньо. Він пригадав, як познайомився з Робертом Горватом і як вони почали співпрацювати. "Я оцінюю людину не за словами, а за вчинками. І знаю: все, що Роберт буде робити – в парламенті, в Ужгороді і на Закарпатті – він робитиме від щирого серця", – сказав Валентин Штефаньо. 

Завершилася ж зустріч неформальним спілкуванням кандидата з прихильниками і членами його команди. І, звичайно, селфі-сесією… 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно