Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Володимир Проскура: Я підтримую Едгара Токара і команду Президента України

Володимир Проскура: Я підтримую Едгара Токара і команду Президента України

Володимир Проскура: Я підтримую Едгара Токара і команду Президента України

До редакції інтернет-видання «PMG.ua» надійшов лист-звернення від завідувача кафедрою менеджменту та управління економічними процесами Мукачівського державного університету Володимира Проскури. Подаємо оригінальний авторський текст.

ВІДЕО ДНЯ

Шановні мукачівці!

Багато хто з Вас знають мене, як викладача Мукачівського державного університету, професора, завідувача кафедри менеджменту та управління економічними процесами, який всю свою трудову діяльність присвятив роботі зі студентською молоддю. Щоденно працюючи з молодими людьми, спілкуючись із випускниками минулих років, яких тисячі у нашій області та за її межами, як ніхто інший розумію проблеми молоді та людей середнього віку, відчуваю їх нестерпне бажання змінити економічну та політичну ситуацію в нашій країні  на краще.

Впродовж трьох депутатських термінів, очолюючи бюджетну комісію та займаючись науковою роботою я, як фаховий економіст, бачу, які зміни потрібні нашому місту та області, аби ефективно використовувати природний, економічний і туристичний потенціал регіону. Нам дуже важливо для цього мати у Верховні Раді України компетентного представника, який фахово і системно буде відстоювати інтереси населення нашого регіону та округу. 

Реклама

Отримавши пропозицію бути довіреною особою кандидата в народні депутати України від політичної партії «Слуга народу» Едгара Токара, я скептично поставився до пропозиції, зважаючи на його молодий вік. Проте, більш глибоко поспілкувавшись з Едгаром на різні теми, зрозумів, що він не просто знає, а й внутрішньо відчуває соціальні, економічні та екологічні проблеми нашого краю, переживає за їх вирішення, має напрацювання щодо програми економічного розвитку регіону, конкретний план втілення своїх ідей у практичну діяльність та величезне бажання змінити життя простих закарпатців на краще. Едгар Токар багато років займався малим бізнесом, на собі відчув, як не просто працювати в регіоні, де конкурувати потрібно з монополістами, а свої інтереси відстоювати у бюрократичних коридорах корумпованої влади.

Саме тому я прийняв рішення підтримати Едгара Токара, як кандидата в народні депутати від політичної партії Президента України Володимира Зеленського «Слуга народу» у Мукачівському виборчому окрузі, надати зі свого боку допомогу у розробці питань економічного блоку його передвиборчої програми. Він молодий, але харизматичний, з правильними цінностями та пріоритетами, готовий працювати на наш округ та відстоювати інтереси кожного. 

Реклама
Читайте також:
Токар Едгар з серйозним відривом перемагає Віктора Балогу

Спілкуючись з Едгаром завжди нагадую йому про відповідальність, яку він бере на себе, обіцяючи простим людям представляти та відстоювати їх інтереси на найвищому рівні. Підтримую його і хочу бачити у Верховній Раді України в команді діючого президента, бо розумію, що лише заручившись підтримкою більшості депутатів, Володимир Зеленський зможе реалізувати основні пункти своєї передвиборчої програми: припинити війну, перемогти корупцію, відродити економіку та створити гідні умови для життя всіх українців. 

Тому звертаюся до мукачівців та жителів району з проханням підтримати Едгара Токара на виборах 21 липня і дати йому шанс, як депутату Верховної ради України, який має юридичну освіту, професійно долучитися до законотворчої діяльності, яка буде спрямована на проведення позитивних змін як в Україні вцілому, так і на Закарпатті зокрема.

Реклама

Проскура Володимир Федорович, доктор економічних наук, професор, зав. кафедрою менеджменту та управління економічними процесами Мукачівського державного університету

*Матеріал розміщено на правах політичної реклами

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно