Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Токар Едгар: Я готовий стати слугою народу

Токар Едгар: Я готовий стати слугою народу

До редакції інтернет-видання «PMG.ua» надійшов лист від кандидата в народні депутати України від політичної партії «Слуга народу» Токара Едгара, в якому він звертається до виборців. Нижче подаємо оригінальний авторський текст.

ВІДЕО ДНЯ

Дорогі краяни! Шановні виборці!

Коли я прийняв рішення брати участь у виборах до Верховної Ради України у якості кандидата в народні депутати України, я розумів важливість цього кроку та об’єктивно оцінював ситуацію в окрузі, де 15 років поспіль люди обирали нардепом одного і того ж чоловіка. 

Окрім мого великого бажання змінити і покращити життя округу, я хочу перемогти суперника, який роками тримає у страху не лише мешканців Мукачева, а й усього Закарпаття. Це, справді, «єдиний лідер» страху та зневіри серед населення нашого краю. Такий висновок я зробив, об’їздивши більшість населених пунктів округу.  Дехто мовчить і журиться, дехто тікає в пошуках кращого життя за кордон, а я не хочу більше з цим миритися!

Реклама

Я готовий допомогти змінити життя тисяч людей на краще, дати їм надію та стати їх опорою. Щоб з високо піднятою головою ходили редактори газет, а не ховали погляд, бо на них тиснуть, заставляючи порушувати законодавство  та знімати з випуску інформацію про мене, як кандидата в народні депутати. Я хочу, щоб містяни не боялись вголос говорити про проблеми, які роками не вирішував діючий народний депутат. Я хочу, щоб землі, які належать громаді виділялись лише після громадського обговорення та схвалення. Щоб інвестори частіше приходили в наше місто з пропозиціями, будували підприємства та створювали робочі місця з гідними зарплатами. Я хочу, щоб зник монополізм в усіх сферах життя та видах бізнесу. 

Так, я ризикую, але я налаштований рішуче і готовий докласти усіх зусиль, аби ми перемогли клан, а місто та округ отримало нове дихання та стимул рости та розвиватись швидше та результативніше. Моя молодість – мій козир, а не вада. Я розумію, які надії покладають на мене виборці, яким я тис руку та дивився в очі.

Реклама
Читайте також:
Токар Едгар з серйозним відривом перемагає Віктора Балогу

Так, боротьба за округ буде не проста  - я знаю, що основні перепони ще попереду, оскільки мені потрібно не лише здобути вашу прихильність та голоси у бюлетенях, а й захистити результати вашого волевиявлення на виборчих дільницях.  Я дуже сподіваюсь на свідомість усіх мешканців округу, бо знаю, що з 2010 року опоненти використовують схеми підкупу виборців. Щодня отримую інформацію про готівкові кошти, які розвозять по церквах, клубах та інших установах, аби забезпечити перемогу старих політиків в окрузі.

Я знаю, що головний опонент використовуватиме своїх родичів при посадах. Вже в хід пішли ті ж обіцянки та загравання з виборцями, які три минулі виборчі кампанії давали результат. Але сьогодні держава змінюється і люди більше не дадуть шансу старим політикам, які згадують про них лише перед виборами – раз у 5 років. Народний обранець за 15 років повинен знати не лише про проблеми на які скаржаться місцеві жителі, а наперед прораховувати, які об’єкти вийдуть з ладу і потребуватимуть бюджетних коштів на усунення проблеми. 

Реклама

Я не хочу бути місцевим БОЖКОМ, я хочу стати СЛУГОЮ НАРОДУ, тому прошу Вас довірити мені свій голос, прийти і підтримати на виборах 21 липня, відстежувати та повідомляти про порушення виборчого законодавства та захистити наш спільний результат. Вірю, що всіх не купиш і здоровий глузд переможе гроші, тиск та страх. Президент потребує нашої підтримки та свідомої команди у Верховній Раді України! Зробімо це РАЗОМ!

З повагою – Токар Едгар, 

кандидат в народні депутати України

від політичної партії «Слуга народу»

*Матеріал розміщено на правах політичної реклами

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно