Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Обман у 70-му окрузі: виборцям надсилають підроблені фото бюлетенів

Обман у 70-му окрузі: виборцям надсилають підроблені фото бюлетенів

Факт розсилки неправдивих повідомлень мешканцям 70-го округу в день тиші зафіксували в Закарпатті. Одразу кілька жителів округу звернулися до кандидата-мажоритарника Лаби Михайла з інформацією, що вони через вайбер отримали повідомлення з невідомого номера – із макетом бюлетеня з неправдивими відомостями. До листа прикріплене підроблене фото бюлетеня, де написано нібито Василь Щур є кандидатом від партії «Слуга Народу», а Лаба Михайло – самовисуванцем. Хоча все навпаки! Така інформація є неправдою і може ввести виборців в оману.

ВІДЕО ДНЯ

Лаба Михайло звернувся до правоохоронців із заявою про вчинення кримінального правопорушення за ст. 157 Кримінального кодексу України. А саме перешкоджанню вільному здійсненню громадянами виборчих прав та веденню передвиборної агітації.

Читайте також:
Голова партії "Слуга народу" заявив, що швидко врегулювати конфлікт на Донбасі не вийде
Реклама

Сам Лаба Михайло прокоментував цю неприємну ситуацію, як явний прояв нечесної гри. Таким незаконним чином Василь Щур намагається обманом відібрати голоси у реального кандидата від партії. Порушення вже не перше. Лише вчора у місті Перечин зафіксували роздачу агітаційних матеріалів із неправдивою інформацією щодо причетності Щура до партії «Слуга Народу». Лаба Михайло, який є єдиним кандидатом від пропрезидентської партії в окрузі, додав, що настільки брудних ходів від опонента не чекав, тим паче в день тиші. «Я за чесні вибори, і не дозволю, щоби людей посміли вводити в оману, тому одразу звернувся в поліцію. Зараз справою вже займаються правоохоронці», - сказав Лаба Михайло.

Нагадаємо, що на Закарпатті поліція документує можливі порушення заборони виборчої агітації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно