Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Едгар Токар зробив гучну заяву

Едгар Токар зробив гучну заяву

ЦВК оприлюднила результати виборів по одномандатному виборчому окрузі №69 із центром у Мукачеві. Опрацьовано 100% протоколів. Згідно з ними, перемогу здобув Віктор Балога. За нього віддали свої голоси 35,81% виборців. Він здобув 21 265 голосів.

ВІДЕО ДНЯ

Едгару Токарю, який йшов на вибори від партії "Слуга народу", для перемоги не вистачило зовсім трохи. Він отримав 20 467 голосів. Це 34,47%. Після оприлюдення результатів Едгар Токар вернувся до виборців. Публікуємо оригінальний авторський текст.

Читайте також:
Віктор Балога переміг Едгара Токара із незначним відривом
Реклама

"Знаю, що ЦВК оприлюднили вже результати, згідно яких основний конкурент має перевагу у 798 голосів. Так, це інформація, згідно поданих протоколів ДВК, але ми не згідні з результатами підрахунку, оскільки наші спостерігачі зафіксували більше 30 порушень на ДВК у день виборів, по двох із них тривають кримінальні провадження.

Я хочу, щоб Ви знали, що я не опустив рук – ми вже перемогли. Сфальшовані результати на кількох дільницях ми будемо оскаржувати у суді. Це не моя забаганка, це - мій обовязок перед Вами.

Реклама

Більше 20 тисяч виборців захотіли, щоб я представляв їх інтереси в парламенті і я не можу їх зрадити, я буду відстоювати результати волевиявлення до офіційної перемоги і сподіваюся, що партія "Слуга народу" допоможе мені в цій боротьбі. Ціную Вашу підтримку та робитиму все, щоб нам вдалося відстояти правду. Підкуп та махінації не повинні перемогти здоровий глузд!".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно