Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Всі депутати від "Слуги народу" на тиждень поїдуть у Трускавець

Всі депутати від "Слуги народу" на тиждень поїдуть у Трускавець

Новообрані народні депутати від партії "Слуга народу" наступний тиждень проведуть у Трускавці. Там вони проходитимуть навчальні курси для майбутніх парламентаріїв. Про це повідомив  почесний президент Київської школи економіки і перший заступник голови ради Нацбанку Тимофій Мілованов. За його словами, навчання буде максимально інтенсивним, жорстким та насиченим. Саме такий формат вони напрацювали спільно з представниками партії.

ВІДЕО ДНЯ

"Протягом тижня з 8:30 до 21:30 новообрані народні депутати слухатимуть лекції від професорів Київської школи економіки та визнаних на ринку праці фахівців. У комплексі з лекційними заняттями студенти опрацьовуватимуть здобуті знання в групах для того, аби закріпити їх, – зауважив Тимофій Мілованов. – На день передбачено три маленькі перерви та час на обід та вечерю. Та навіть тоді учасники виконуватимуть завдання від викладачів".

Всі депутати від "Слуги народу" на тиждень поїдуть у Трускавець – 01
Реклама
Читайте також:
Кандидат по 68 округу від партії "Слуга народу" в своєму резюме зробив понад 10 помилок

"Такий жорсткий формат - це реально жєсть. Навіть для мене, з досвідом дуже вимогливих програм в топових університетах. Подивимось, чи та хто витримає. Ми на тиждень їдемо в Трускавець, що стане місцем для цієї "Спарти". Чому Трускавець? Бо в Україні поки немає інфраструктури для масштабного навчання дорослих, – запевняє Тимофій Мілованов. – Під час вибору місця для навчання ми зіштовхнулися з перешкодою: попри той факт, що Україна розвиває рекреаційну складову економіки, поки що немає комплексів, які можуть забезпечити одночасне навчання майже трьох сотень людей. Тому зупинили свій вибір на комплексі у Трускавці, де раніше проводили свої навчання великі міжнародні та українські компанії".

Реклама
Читайте також:
Вілла в Італії, квартира в Англії та мільйони на рахунках: Зеленський подав декларацію

Заступник голови ради Нацбанку також зазначив, що в коментарях часто пишуть , що "за сім днів не можна навчити нічому". "Не погоджуюсь. В корпоративному навчанні, а також навчанні з публічного врядування досить часто використовуються дво-, триденні та тижневі інтенсиви. Це лише перший тиждень з широкого плану навчання, яке планує партія", – розповів Мілованов.

Він також додав, що КШЕ має комерційний контракт з політсилою "Слуга Народу". А вартість контракту буде вказана у звіті партії на сайті НАЗК.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно