Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко сьогодні зробив гучну заяву

Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко сьогодні зробив гучну заяву

Сьогодні, 5 вересня, виповнилося два місяці з дня призначення Президентом України Ігоря Бондаренка на посаду голови Закарпатської облдержадміністрації. Це стало приводом для його першої прес-конференції, яка відбулася у колонному залі ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

"Сьогодні хороший привід для знайомства з вами, хоча багатьох журналістів я давно знаю, – звернувся до присутніх Ігор Бондаренко. – Я працюю на посаді всього два місяці, тож часу глибоко вникнути в усі проблеми краю не було. У роботі з мас-медіа буду використовувати принципи: відкритість, прозорість, не нав’язувати власну точку зору. Дотримуватися їх прошу й вас. Якщо я щось буду робити, на вашу думку, не так як слід – кажіть. Але наводьте конкретні факти. Обіцяю адекватно реагувати на конструктивну критику".

Читайте також:
Ігор Бондаренко зустрівся із закарпатськими депутатими від "Слуги народу"
Реклама

Відтак голова облдержадміністрації відповів на усі численні запитання журналістів. Щодо формування ОТГ, повідомив: проект Перспективного плану створення ОТГ в області перебуває у стадії доопрацювання і буде винесений на затвердження на найближчу сесію облради.

Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко сьогодні зробив гучну заяву – 01
Реклама

Проблемою утилізації і переробки сміття обласна влада займається. Один сміттєпереробний комплекс працюватиме в с. Яноші на Берегівщині, ще один планується збудувати коштом Євросоюзу на Ужгородщині. Щодо будівництва вітрової електростанції на Боржавській полонині, І.Бондаренко сказав, що наразі питання вивчає спеціально створена робоча група і остаточне рішення буде прийнято з урахуванням думки місцевих громад в їхніх інтересах. Хоча нехтувати інвесторами не можна, тому влада шукатиме компромісне рішення.

Розповів голова ОДА і про співпрацю з народними депутатами. Сказав, що всім обранцям від Закарпаття запропонував відкинути політичні "парасольки" у бік і спільно працювати у парламенті та з урядом на благо Закарпаття. Також повідомив, що продовжує роботу на вирішенням питання відкриття постійно діючого пункту пропуску "Лубня – Волосате" на кордоні з Польщею, а проблема реконструкції діючих КПП буде вирішена упродовж наступних двох років.

Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко сьогодні зробив гучну заяву – 02
Реклама

"Вирішуватиме усі проблеми краю нова команда, яка вже прийшла до влади і продовжує формуватися. Позиція нових керівників буде державницька. "Пиляти" бюджетні кошти я нікому не дозволю", – наголосив Ігор Бондаренко і пообіцяв регулярно спілкуватися з медійниками та відповідати на актуальні запитання.

Нагадаємо, ЗМІ назвали прізвище особи, яка претендує на посаду заступника голови Закарпатської ОДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно