Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • "Хуст вчергове довів, що маленькі міста мають великі амбіції", – Валерій Лунченко

"Хуст вчергове довів, що маленькі міста мають великі амбіції", – Валерій Лунченко

"Хуст вчергове довів, що маленькі міста мають великі амбіції", – Валерій Лунченко
ВІДЕО ДНЯ

У 2016 році, вперше за часів незалежності України, Закарпатську область відвідали члени Комітету з питань бюджету ВРУ. Нардепи на власні очі побачили, як розвивається місто Хуст, та повірили в реалізацію амбітного проєкту з реконструкції стадіону "Карпати".

20 жовтня у Хусті відбулося офіційне відкриття однієї з найкращих спортивних арен Західної України. За період реконструкції тут модернізовано трибуни, відремонтовано адмінбудівлю, освітлено територію та встановлено нову огорожу.

Реклама

Оновлено запасне футбольне поле та побудовано бігові доріжки, три волейбольні та один гандбольний майданчик. Результати інтригуючих матчів відтепер можна спостерігати на сучасному електронному табло.

Привітав жителів міста та області народний депутат України Валерій Лунченко. Нижче подаємо оригінальний авторський текст.

Реклама
Читайте також:
Попереду в нас ще багато завдань та нових викликів, – Валерій Лунченко

"У місті Хуст чергове свято! Відкрили реконструйований стадіон "Карпати"! Не буду нудно перераховувати, що зроблено. Ви й самі побачите все на власні очі, адже в Хусті побудовано одну з найкращих спортивних арен у Західній Україні!

Зазначу, що це єдиний стадіон в області, який відповідає міжнародним стандартам з легкої атлетики. Відтак, у нашому місті тепер можна проводити не тільки загальноукраїнські, але й міжнародні змагання та збори найвищого рівня!

Реклама

Переді мною надзвичайно приємна картина: з одного боку – вщент заповнені трибуни вболівальників, з іншого – матч ветеранів "Динамо" та "Хуст". Саме вони – кумири моєї юності та ті, хто прививали любов до цього спорту в рідному місті!

Хуст вчергове довів, що маленькі міста мають великі амбіції та щире бажання розвиватися! Дякую колегам – народним депутатам, президенту ФФУ Андрію Павелко та усім, хто долучився до реалізації цього проєкту! Разом ми сила!".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно