Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зеленський звільняє високопосадовців "за відсутність результатів"

Зеленський звільняє високопосадовців "за відсутність результатів"

Звільнення губернатора Закарпаття Ігоря Бондаренка відбулося за кілька днів після виборів об’єднаних територіальних громад на Закарпатті. Президент Зеленський видав Указ про звільнення з формулюванням "через відсутність результатів".

ВІДЕО ДНЯ

Днем раніше Георгій Тука на своїй Facebook-сторінці одним з перших піддав критиці очільника Закарпаття, де минулих вихідних на місцевих виборах з 9-ти об’єднаних територіальних громад ЗЕ-команда виграла лише у 2-х. І хоч у офіційному телеграм-каналі "Слуга Народу" повідомили, що серед партій "слуги" отримали по Україні 56%, а серед самовисуванців 33%. Цей результат суттєво відрізняється від показників на виборах до Верховної Ради.

Читайте також:
Володимир Зеленський вирішив звільнити голову Закарпатської ОДА
Реклама

За п’ять місяців тепер уже колишній очільник Закарпатської очолив антирекорд щодо соціально-економічного розвитку регіону, відповідно до рейтингу впливового видання "Ділова столиця". У цьому рейтингу Ігор Бондаренко за результатами роботи опинився на останньому місці.

Впливовий блогер Денис Казанський також нещодавно на своєму сайті писав про те, що Ігор Бондаренко разом із прокурором Закарпаття в інтересах рейдерів тиснули на іноземного інвестора Мужієвського поліметалічного родовища.

Реклама

Соціально-економічні проблеми, невтішні показники щодо інвестицій у привабливому регіоні позначилися на настроях виборців і стали спільною відповідальністю усієї вертикалі влади, зокрема і губернаторів, зазначили журналісти "Ділової столиці", вказавши, що у Ігоря Бондаренка "системна криза". Днями ця криза була оформлена президентом Зеленським в Указ про звільнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно