Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Пільги для тих, хто бореться з COVID-19, – одне з рішень Верховної Ради 30 квітня

Пільги для тих, хто бореться з COVID-19, – одне з рішень Верховної Ради 30 квітня

Пільги для тих, хто бореться з COVID-19, – одне з рішень Верховної Ради 30 квітня

Участь у позачерговому засіданні українського парламенту 30 квітня взяли і народні депутати України Василь Петьовка, Роберт Горват, Валерій Лунченко та Владіслав Поляк.

ВІДЕО ДНЯ

У четвер, 30 квітня, на позачергове засідання зібралась Верховна Рада України. Серед проектів, які розглянули – звільнення від оподаткування доходів медичних працівників, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання серед людей на коронавірусну хворобу (COVID-19). 

Проектом передбачено відстрочити до кінця карантину та  додатково ще на місяць проведення податкових перевірок та накладення штрафів для бізнесу, в тому числі – щодо ЄСВ; знімається відповідальність до кінця травня за несплату відсотків за споживчими кредитами; продовжується дія норми, яка допоможе включити страховий стаж за травень навіть при несплаті ЄСВ.

Реклама
Читайте також:
В Україні після 11 травня можуть вводити адаптивний регіональний карантин: що це таке

Запроваджується також ряд інших норм, важливих для малого та середнього бізнесу. Верховна Рада розглядала також питання про розслідування пожежі на військових складах, про утворення тимчасової слідчої комісії з питань розслідування оприлюднених у ЗМІ фактів можливих корупційних дій посадових осіб органів державної влади, які призвели до значних втрат дохідної частини державного бюджету України.

Реклама

Нардепи ухвалили і законопроект, який має на меті  вкотре нагадати світовому співтовариству, що Україна та її вищі органи влади займають неухильну позицію щодо засудження збройної агресії РФ проти України, а також щодо незаконного ув’язнення її громадян.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно