Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Колективу Рахівської РДА представили нового керівника

Колективу Рахівської РДА представили нового керівника

Сьогодні, 13 квітня, в залі засідань районної ради відбулося представлення голови Рахівської районної державної адміністрації Олександра Небили колективу райдержадміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

Враховуючи карантинні обмеження, у заході взяли участь  працівники апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації та місцевих засобів масової інформації.

Керівник апарату райдержадміністрації Олена Вайнагій зачитала розпорядження Президента України від 6 квітня 2021 року №413/2021–рп «Про призначення О.Небили головою Рахівської районної державної адміністрації Закарпатської області». 

Реклама
Читайте також:
Зеленський звільнив одного з голів РДА на Закарпатті

Виступаючи перед присутніми, новопризначений  очільник району подякував за довіру та наголосив, що усвідомлює велику відповідальність за роботу, враховуючи зміни та реформи, які сьогодні впроваджуються в державі. Висловив сподівання на тісну співпрацю та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району.

Реклама

Присутні привітали Олександра Петровича з призначенням на нову посаду, а також побажали успіхів у трудовій діяльності, плідної праці. 

Довідка. Небила Олександр Петрович народився 26 вересня 1978 року.

Закінчив Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету за спеціальністю "Облік і аудит".

Реклама

Працював в управлінні соціального захисту населення Рахівської районної державної адміністрації, до призначення на посаду голови райдержадміністрації – начальник Рахівського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного Фонду України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно