Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іван Крулько очолив закарпатську «Батьківщину»

Іван Крулько очолив закарпатську «Батьківщину»

20 квітня в Ужгороді, у конференц-залі готелю «Прага», за участі депутатів Сергія Соболєва та Михайла Цимбалюка відбулися збори активу та депутатів від «Батьківщини».

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє пресслужба обласної парторганізації, партійцям представили нового виконуючого обов‘язки голови обласної «Батьківщини» народного депутата України, уродженця Закарпаття – Івана Крулька. 

Представляючи Івана Крулька, заступник голови партії Сергій Соболєв передусім подякував за роботу та збереження парторганізації її багаторічному керівнику Олександру Кеменяшу.

Реклама
Читайте також:
Чверть українців вважають, що в Україні наступного року можуть бути дострокові вибори президента

Сергій Соболєв зауважив, що наразі відбувається процес оновлення та посилення партійних осередків, саме в цьому контексті й відбулося призначення Івана Крулька, якого добре знають закарпатці.

Реклама

Олександр Кеменяш у своєму виступі акцентував на тому, що партія – це передусім люди, а «Батьківщині» вдалося зберегти чудовий колектив однодумців та патріотів.

«Впродовж цих 14 років довелося пережити чимало, але партії потрібно рухатися вперед, потрібні нові ідеї. Бажаю успіхів Івану», – сказав Олександр Кеменяш і додав, що він і надалі залишається в партії.

Михайло Цимбалюк наголосив, що «Батьківщина» не приховує своєї мети виграти наступні парламентські вибори і здобути право на формування уряду. Призначення Івана Крулька свідчить про особливу увагу Юлії Тимошенко до цієї області, адже це вперше заступник голови партії буде ще й очільником обласної парторганізації.

Реклама

«Для мене це призначення не просто вияв довіри, але і серйозний виклик. Коли йдеться про розвиток Закарпаття, не може бути «володаря області», як це бувало в минулому. Усі, хто хоче і може працювати, мають таку можливість. Ми відкриті до конструктивного діалогу, як на регіональному, так і на державному рівні», – зазначив новий очільник обласної парторганізації.

Іван Крулько повідомив про три першочергові завдання, які він бачить на цій посаді – це розбудова партійних осередків в межах нових ОТГ, підготовка до проведення референдуму щодо заборони продажу сільськогосподарських земель і підготовка до парламентських виборів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно