Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Василь Петьовка прокоментував ситуацію довкола земельної ділянки під парк у мікрорайоні Росвигово

Василь Петьовка прокоментував ситуацію довкола земельної ділянки під парк у мікрорайоні Росвигово

Василь Петьовка прокоментував ситуацію довкола земельної ділянки під парк у мікрорайоні Росвигово

Нардеп Василь Петьовка зазначив, що у ситуації довкола земельної ділянки під парк у мікрорайоні Росвигово потрібно діяти правомірно та мудро.

ВІДЕО ДНЯ

«ТОВ «Монінвест» на постійне користування ділянкою Мукачівська міська рада свідомо заводить місто у глухий кут. За гарними обіцянками побудувати парк чиновники приховують факт неправомірності прийнятого рішення, яке можуть оскаржити в суді. Враховуючи, що у 2006 та 2015 році Мукачево програло землекористувачу у судах всіх інстанцій, такий сценарій є цілком імовірним. З огляду на обставини, в яких опинилося місто та підприємство, логічно було б сісти та домовитися про врахування інтересів усіх сторін.

Як варіант - передача ділянки в оренду діючому землекористувачу ТОВ "Монінвест", а відтак надання дозволу на її викуп, але на вигідних для Мукачева умовах. Йдеться про покладання на інвестора зобов’язань власним коштом облаштувати на частині ділянки парк з дитячими майданчиками. За такого розвитку подій місту вдалося б заробити на оренді та продажі ділянки, і, що головне, суттєво заощадити кошти мукачівців на витратах з облаштування паркової інфраструктури. Але найважливіше те, що багаторічний спір нарешті було б вирішено, а головним вигодонабувачем стало би наше рідне Мукачево.

Реклама

Наразі ж місто може розраховувати на затяжні судові процеси та популізм чиновників. Що ж, найкращий суддя - це час, який усе розставить по місцям. Дякую колегам з фракції «Рідне Закарпаття», які детально вивчають проєкти рішень та не підтримують ті, які суперечать чинному законодавству та розвитку міста, – повідомляє нардеп на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно