Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Минай» мінімально переміг «Мункач»

«Минай» мінімально переміг «Мункач»

На рідній арені «Минай» мінімально перемагає у дуже цікавій зустрічі «Мункач» з рахунком 1:0. Це вже друга зустріч із цією командою за два тижні. На їх полі минайці зіграли 0:0, тепер перемогли. Цього разу зіграли на власному стадіоні «Минай». До речі, це перша товариська гра команда на арені «Минай» за останній рік.

ВІДЕО ДНЯ

В першому таймі кольори «Минаю» захищали виключно гравці, що на перегляді, плюс Шеммі Маємбе. З перших хвилин команда ринулася в бій: контролювали м’яч, атакували позиційно та суттєво притиснули гостей до їх воріт.

Не вистачило останнього удару, хоч моменти в першій 45-ти хвилинці були на будь-який смак: і після комбінацій, і зі стандартів, і удари зблизька та здалеку. Могли забивати мінімум тричі.

Реклама
Читайте також:
ФК «Минай» офіційно повернувся в УПЛ

Не обійшлося, і без моментів у власних воріт – мукачівці, яких очолює досвідчений Віталій Шумський, побудували свою гру через контратаки і вони час від часу проходили. Хоча по-справжньому небезпечний момент був лише один – м’яч пройшов біля дальньої стійки.

Реклама

Другий тайм «Минай» почав також активно. Високий пресинг, більш точніші передачі і постійний тиск – як наслідок оборона «Мункача» не витримала і на 54 хвилині сфолили у своїй штрафній – пенальті. Вирок реалізував гравець на перегляді – 1:0.

Далі господарі не зменшили тиск і продовжили грати у свою гру: намагалися швидко рухати м’яч, працювали без нього, атакували широким фронтом. Моменти створювали, але з їх реалізацією були проблеми. У другій половині гри вийшли Хахльов, Сніжко, Багайоко, Чушенко і, звісно, додали команді потужності. Збільшилися і атаки, проте забити більше не вдалося.

У підсумку 1:0. Наступний товариський матч «Минай» зіграє в цю суботу, 17 липня, на «Авангарді» з ФК «Ужгородом».

Реклама

Нагадаємо, ФК "Ужгород" визначився із головним тренером.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно