Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні ввечері "Минай" зіграє із "Динамо"

Сьогодні ввечері "Минай" зіграє із "Динамо"

"Динамо Київ" у рамках перенесеного матчу першого туру чемпіонату України зіграє проти "Миная" сьогодні, 11 серпня, о 19:30. Мачт відбудеться на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві. Головний арбітр зустрічі – Юрій Іванов (Донецька область). Трансляція буде на телеканалі "2+2".

ВІДЕО ДНЯ

"Динамо" підходить до цього матчу з шістьма набраними балами після двох проведених поєдинків. Кияни в разі перемоги мають всі шанси очолити турнірну таблицю. Підопічні Мірчі Луческу здобули свої перемоги фактично без румунського фахівця, який має проблеми зі здоров’ям.

"Динамо" проводить матч першого туру лише зараз через те, що "Минай" в останній момент зайняв місце "Олімпіка" в УПЛ. Можливо, дещо пізній старт сезону пішов киянам на користь, адже у них було більше часу на відновлення. До того ж, стартувати в Лізі чемпіонів їм потрібно буде в вересні.

Реклама
Читайте також:
Аномальні ставки: в УАФ зробили заяву про скандальний матч "Минай-Шахтар"

"Минай", в свою чергу, перед грою знаходиться на десятій сходинці турнірної таблиці. Особливістю команди Василя Кобіна залишається те, що вона поки що провела всього лише один матч. Гра з "Колосом" на минулих вихідних була перенесена, а матч другого туру "Минай" виграв з рахунком 1: 0 – постраждала "Олександрія".

Реклама

Історія протистоянь між цими командами налічує чотири поєдинки – всі з них завершилися перемогами київського "Динамо" із загальним рахунком 12: 1. "Минаю", щоб домогтися успіху, доведеться ламати тенденцію

Останній раз команди зустрічалися в березні цього року в Києві. Тоді "Динамо" перемогло з рахунком 3: 0, не залишивши супернику жодних шансів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно