Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК "Ужгород" отримав нового тренера

ФК "Ужгород" отримав нового тренера

Виконувачем обов’язків головного тренера ФК "Ужгород" став Богдан Блавацький. Він розповів про кадровий потенціал, зміни у підходах до підготовки команди, а також поділився своїми думками щодо ситуації із завданнями та результатами.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми обговорили з президентом та спортивним директором клубу всі питання, пов’язані з ситуацією у клубі. Мабуть, були проблеми й прорахунки в селекції, мабуть, були в тому числі й мої особисті в тренувальному процесі. Виходячи з того, що я вже в команді два місяці і досить глибоко знаю хлопців, вирішили призначити мене виконувачем обов’язків головного тренера. До тренерського штабу увійшов наш гравець Олег Допілка. Думаю, буде ще один молодий спеціаліст у штабі. Ми будемо наполегливіше працювати на тренуваннях. Будемо вимогливіші до гравців. Будемо чіткіше планувати мікроцикл підготовки від гри до гри", — розповів Богдан Блавацький.

Читайте також:
ФК "Ужгород" розірвало контракт із капітаном команди
Реклама

"Протягом тижня готуєшся до матчу, аналізуєш суперника, протягом тижня намагаєшся знайти потрібні слова, щоб мотивувати гравців, намагаєшся правильно побудувати тренувальний процес, обрати тактичну схему, щоб це непогано виглядало. Якщо проаналізувати попередній матч проти "ВПК-Агро", то перший тайм це виглядало непогано. Але забиваєм робочий гол, а потім пропускаємо з нічого. Ми три голи пропустили — це були подарунки для суперника. Ми 15 голів пропустили за 5 поєдинків. Є проблема в обороні та середній лінії. Є гравці, які виходять на заміну і не підсилюють гру. Ми постараємося якомога швидше — до кінця трансферного вікна — вирішити цю проблему. Зараз ми робимо висновки: хто буде міцний психологічно, хто буде відповідати нашим вимогам, той буде грати. Потрібно багато індивідуальних бесід з футболістами, щоб переконувати їх, що вони можуть грати значно сильніше, ніж зараз", — зазначив в. о. тренера.

"Наразі команда готується до виїзного матчу проти "Краматорська". У нас зараз дуже важкий календар. Кожна гра дуже складна. Після "Краматорська" приймаємо вдома сильного суперника — "Полісся", далі їдемо в гості до "Кривбаса", це ще одна потужна команда. Будемо старатися взяти очки", — розповів Богдан Блавацький.

Реклама

Нагадаємо, головний тренер ФК "Ужгород" подав у відставку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно