Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві змагатимуться боксери

У Мукачеві змагатимуться боксери

3-4 вересня в Мукачеві у приміщенні спортивного клубу «Рукавичка» пройде регіональний та міжнародний турнір з боксу, присвячений VI річниці заснування боксерського клубу «Ром-Спорт».

ВІДЕО ДНЯ

У турнірі візьмуть участь близько 140 спортсменів з Угорщини, майже зі всіх районів Закарпаття та інших куточків України – Києва, Полтави, Білої Церкви, Тернополя, Івано-Франківська, Львова, Самбора, Стрия, Хмельницького.

Клуб «Ром-Спорт», який діє в Мукачеві шість років поспіль – єдиний в Україні ромський боксерський клуб. Заснував його Йосип Фека, колишній чемпіон України з боксу, який став тренером.

Реклама
Читайте також:
Мукачівські боксери – серед кращих у західному регіоні України

Спортсмен почав займатися боксом в мукачівському клубі «Рукавичка», був перспективним, неодноразово перемагав у змаганнях, про його досягнення знали і в Україні, і за кордоном. Кар’єру в боксі Йосип покинув, підкорившись волі матері – вона не пускала його боксувати. Тоді відкрив спортзал у себе вдома.

Реклама

Тепер Йосип Фека тренує близько 12-15 дітей. Заняття проводить після роботи, а грошей за тренування не бере. Як повідомили у Мукачівській міській раді, серед його вихованців уже є призери України. А щорічні змагання з боксу, які організовує клуб «Ром-Спорт», постійно розширюють масштаби і географію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно