Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Двох гравців та тренера ФК "Ужгород" відзначили за підсумками 11 туру Першої ліги

Двох гравців та тренера ФК "Ужгород" відзначили за підсумками 11 туру Першої ліги

Двох гравців та тренера ФК "Ужгород" відзначили за підсумками 11 туру Першої ліги

За підсумками 11 туру Першої ліги гравці "Ужгорода" Олександр Савошко й Микола Гайдучик потрапили у символічну збірну, а наставника закарпатської команди Богдана Блавацького визнали найкращим тренером.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє пресслужба закарпатського клубу.

Традиційно найефективніших футболістів та тренера визначає редакція медіа SportArena разом з ПФЛ. Нагадаємо, у 11 турі "Ужгород" здобув першу перемогу у чемпіонаті – у рідних стінах здолав "Кремінь" (2:0).

Реклама
Читайте також:
На матчі закарпатської команди стався скандальний епізод

На сайті SportArena так охарактеризували виступ ужгородців: "У матчі з "Кременем" не все було просто, а оборона мала багато роботи (в цьому плані на правому фланзі, здалось, було спокійно). Зате у другому таймі господарі пристойно додали і дотисли суперника. Суттєво допомогла флангова активність Савошка, один з рейдів якого завершився гольовою передачею під перший гол Гайдучика. А нападник закарпатської команди в цьому матчі нагадав себе найкращих часів – коли він забивав в середньому більше одного м’яча за гру, виступаючи за аматорський клуб "ОДЕК". В цьому матчі "Кремінь" міг пропускати від Гайдучика ще раніше, однак голкіпер грамотно зблизився і не дав форварду реалізувати розрізний пас Хомченка. Також він міг ставати автором гольової скидки після одного з аутів. Але у другому таймі таки замкнув в дотик флангову передачу", – зазначили на сайті.

Реклама

Відзначили й роботу виконувача обов’язків головного тренера "Ужгорода" Богдана Блавацького. "Без кількох гравців, з дебютантом в стартовому складі і центральним захисником в ролі "хвилеріза". "Ужгород" зумів обіграти "Кремень", поклавши край своїй безвиграшній серії. Ця перемога не тільки додасть впевненості команді, вона ще й дасть надію на покидання дна турнірної таблиці. Тільки у випадку перемог можна розраховувати на серйозний турнірний ефект, нічиї важко рятують від вильоту", – повідомили на сайті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно