Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" з розгромним рахунком програв у Дніпрі

"Минай" з розгромним рахунком програв у Дніпрі

"Минай" викинув білий прапор уже на десятій хвилині. Петрусенко помилився з передачею назад, просто зробивши пас на хід Назаренку, вінгер зблизився зі штрафною, а там дніпряни розгорнули віялову атаку у дві передачі: від Назаренка до Пихальонка, від Пихальонка до Гуцуляка, а Олексій підготувався і пробив під стійку.

ВІДЕО ДНЯ

Далі. Довбик задав темп атаці і в напівколі штрафного майданчика залишив м’яч Назаренку, Олександр котнув ліворуч на Дубінчака, захиснику також залишили дуже багато часу для підготовки удару. М’яч під час польоту в площину трохи зрикошетив, а Довбик головою підправив над голкіпером.

Іще раз. Довбик на лінії штрафного майданчика отримав м’яч, зберіг його в боротьбі і відкотив трохи назад під удар, Піха з правої пробив у ціль.

Реклама
Читайте також:
"Мункач" на виїзді здолав "Чернігів"

Наступний абзац мав бути присвячений четвертому голу дніпрян. Десь після півгодини не дуже інтенсивної біганини господарі відтягнулися на свою половину, давши супернику потримати м’яч. Але рівень роботи з м’ячем гостей виявився настільки низьким, що вони примудрилися собі привезти проблеми навіть там, де це було неможливо. Довбик підстеріг помилку суперника, дотяг м’яч до чужого штрафного майданчика і викотив під удар на вільного Пихальонка – хавбек із середини штрафного майданчика в дотик пробив вище.

Реклама

Ігор Леонов не став чекати перерви, щоб влаштувати рознесення своїм підопічним, а ще в першому таймі замінив трьох гравців, серед яких був і воротар. Вирішив коуч навіть довіритися Селезньову. Старт другої половини показав, що з цією заміною фахівець не помилився, адже саме Євген став автором першого (так-так, тільки після перерви) удару минайців у напрямку воріт Кожохару. Сам форвард цю атаку і почав, віддавши із центральної зони направо на Кулієва, той повернув фланговою подачею м’яч назад своєму партнеру, а Євген головою з відскоком від газону спрямовував м’яч під поперечину – голкіпер зреагував. Практично відразу з півоберту з правої частини штрафного майданчика стріляв Білоног, але знову воротар не підвів.

По суті, це були два єдині моменти, які створив "Минай". Після цього дніпряни відсунули гру від своїх воріт і просто утримували суперника на, скажімо так, потрібній відстані. При цьому ще й самі періодично загрожували воротам Пенькова. Хороший шанс мав Довбик після перехоплення на чужій половині, коли він з правого напівсереднього пробив по діагоналі повз дальній кут. Симпатичний момент був у Русина, який стріляв практично з нульового кута, але вздовж лінії воріт.

І все ж таки Назарій поле без голу не залишив. Першого для нього в УПЛ із червня 2020 року. Микита Кравченко праворуч закинув м’яч у штрафний майданчик, Русин головою дав у ворота.

Реклама

СК Дніпро-1 – ФК Минай 4:0

Голи: Олексій Гуцуляк 10, Артем Довбик 14, Олександр Пихальонок 30, Назарій Русин 88

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно