Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" зазнав чергової поразки та опустився в зону вильоту

"Минай" зазнав чергової поразки та опустився в зону вильоту

У 17-му турі української футбольної прем’єр-ліги сезону 2021-22 років футбольний клуб "Олександрія" виграв у закарпатського футбольного клубу "Минай" з рахунком 3:0. Поразка від олександрійців продовжила серію "Миная" без перемог до 16 матчів. Гра відбулася на стадіоні "Ніка" в місті Олександрія Кіровоградської області.

ВІДЕО ДНЯ

Перші небезпечні моменти господарі поля створили на 21-ій та 24-ій хвилинах. Повз ворота суперників з вигідних позицій пробили Андрій Цуріков та Владислав Баабогло.

Момент олександрійців на 27-ій хвилині став гольовим. Точного удару головою після пасу Цурікова завдав аргентино-італійський легіонер "Олександрії" Клаудіо Спінеллі. 1:0.

Реклама
Читайте також:
"Минай" вдома пограв "Динамо"

Другий гол господарів став наслідком помилки голкіпера "Миная" Данила Кучера: фланговий простріл півзахисника "Олександрії" Максима Третьякова на 36-ій хвилині ”пішов” у ворота, Кучер не був готовий до цього. 2:0.

Реклама

Перший тайм гри закінчився з перевагою підопічних Юрія Гури у два м’ячі. Арбітр матчу Дмитро Бондаренко протягом перших 45 хвилин матчу не показав гравцям жодного попередження.

Перша і єдина небезпека біля воріт господарів виникла на 57-ій хвилині матчу. По воротах Олега Білика головою пробивав півзахисник закарпатців Ельдар Кулієв. М’яч прилетів у руки голкіперу.

На 64-ій та 65-ій хвилинах по воротах гостей небезпечно пробивали Іван Калюжний та Сергій Рибалка. В обох випадках м’яч пролетів над поперечкою.

Реклама

Остаточний рахунок у матчі – 3:0 – на 84-ій хвилині матчу встановив латвійський капітан олександрійців Каспарс Дубра, який в падінні головою замкнув невдалу скидку захисника "Миная" Ігоря Гончара після подачі кутового.

За хвилину до голу жовту картку від арбітра отримав тренер закарпатців Ігор Леонов, а на 90-ій хвилині арбітр попередив гравців гостьової команди Олексія Хахльова і Данила Книша.

На 87-ій хвилині четвертий гол у ворота закарпатців дальнім ударом міг забити Денис Мірошніченко, та свою команду ”врятував” голкіпер.

Після 17-ти турів УПЛ Олександрія піднялась на 6-ту сходинку, Минай провалився до зони вильоту – 15-й.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно