Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" зазнав поразки у першій грі нового сезону УПЛ

"Минай" зазнав поразки у першій грі нового сезону УПЛ

260 днів минуло з останньої офіційної гри "Минаю" в УПЛ. 12 грудня 2021 року ще під керівництвом Ігоря Леонова у матчі 18-го туру сезону-2021/22 закарпатці на виїзді поступилися "Колосу". Володимир Шаран на чолі минайців в офіційних матчах також розпочав з поразки.

ВІДЕО ДНЯ

В першому таймі "Минай" виглядав непогано. Більш того ― двічі міг забити. Обидва рази на ударних позиціях опинявся Олег Вишневський, але кожного разу олександрійців рятував Білик, – зазначає пресслужба "Минаю".

Читайте також:
Матч першого туру УПЛ "Минай" – "Львів" перенесено
Реклама

До перерви у команди Юрія Гури момент був один. Але вона його реалізувала. Калітвінцев виконав подачу з правого флангу, м’яч рикошетом від голови Нємчанінова опинився на куті воротарської площі у Третьякова, який з близької відстані переграв Олександра Бандуру ― 1:0.

Після перерви команди по черзі володіли ініціативою, обмінювались атаками, але до по-справжньому небезпечних моментів справа не доходила. Так продовжувалось до кінця основного часу.

Реклама

На першій компенсованій хвилині рахунок своїм голам в УПЛ та "Миная" в сезоні-2022/23 відкрив Данило Голуб. Допомогли 19-річному лівому півзахиснику Руслан Паламар, який виконав довгу передачу зі своєї половини і Мірошніченко, скинувший м’яч головою точно на ногу гравцю "Миная". Данило випередив Білика і в дотик поцілив у порожні ворота ― 1:1.

Грати залишалось три хвилини і господарі використали цей час з користю. У другому матчі поспіль відзначився Цуріков. Лівому захиснику "Олександрії" вдався влучний удар з-за меж штрафної площі майже в "дев’ятку" воріт Бандури ― 2:1.

УПЛ. 2 тур

Реклама

Олександрія (Олександрія) ― Минай (Минай) ― 2:1 (1:0).

Голи: 1:0 Третьяков, 23, 1:1 Голуб, 90, 2:1 Цуріков, 90+2.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно